Bliv Klovneløbsarrangør

Vil du arrangere et Klovneløb i 2023? 

Har du ben i næsen og lyst til at give dit lokalområde en fælles oplevelse, der virkelig gør en forskel for indlagte børn og familier? Så meld dig som frivillig Klovneløbsarrangør i 2023. Vi har i den grad brug for dig, så endnu flere indlagte børn kan få glæde af en hospitalsklovn.

I maj og et par måneder frem inviterer vi hele Danmark til Klovneløb. Her har du muligheden for at give venner, naboer, kolleger og alle i og omkring din by en dejlig oplevelse sammen om en god sag. Danske Hospitalsklovnes Klovneløb er en fantastisk anledning til at samle store og små, komme ud i den friske luft og samtidig støtte vores arbejde for indlagte børn og familier.   

Klovneløb er båret af lokale, frivillige arrangører og lige nu søger vi flere, der har lyst til at hjælpe os over målstregen ved at arrangere et Klovneløb i 2023. For uden alle jer frivillige, ville Klovneløb ikke have ben at gå på.  

Du kan arrangere et Klovneløb som privat person, forening eller som virksomhed. Som arrangør har du stor frihed til at lave dit løb indenfor de rammer, som Danske Hospitalsklovne udstikker. I hele forløbet står vi til rådighed, når du har brug for hjælp, vi sender alle de materialer, du har brug for til dit Klovneløb og står for tilmeldingsplatformen. 

Se her, hvad det kræver at være Klovneløbsarrangør:

 

Tilmeld dig som arrangør ved at udfylde denne formular:

(udfyld kun, hvis du er sikker i din sag, og bemærk, at et nyt Klovneløb først formelt er registreret, når tilmeldingen er godkendt af Danske Hospitalsklovne)   

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Karsten Bjerring på: karsten@danskehospitalsklovne.dk eller på tlf.: 88 44 95 02. 

Klovneløb giver medvind i modgang ❤️ 

Knap 7,5 mio. kr. er der gennem årene blevet indsamlet til Danske Hospitalsklovnes arbejde via Klovneløb. Med din opbakning som Klovneløbsarrangør er du derfor med til at styrke livsglæden børn og familier med sygdom tæt på kroppen. Og som om det ikke skulle være nok, er du som klovneløbsarrangør også med til at sikre, at indlagte børn kan løbe deres helt eget Klovneløb. For i år rykker vi også Klovneløbene ud til de indlagte børn på hospitalerne. Klovneløb er nemlig for alle – også dem med sygdom tæt på kroppen.