Jeg samler ind fordi: 

De Danske Hospitalsklovne gør en KÆMPE forskel og spreder stor glæde, blandt de indlagte børn og deres familier. De bruger humor, fantasi og nærvær i deres fantastiske arbejde, med at styrke barnets selvværd, til at håndtere sin egen situation, hvilket i sidste ende gør at barnet bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

* Vores egen datter Vida blev i 2013 født ved akut kejsersnit grad 1.  2.1/2 måned for tidligt 1265 gr 36 cm ... hvilket betød 54 dages indlæggelse på neonatal. En tid med mange frustationer og tårer.....Vores søn Villads var da 3 år - Vi fik fornøjelsen af en hospitalsklovn.... Villads grinede af den sjove fjollede klovn og vi blev allesammen for en stund, revet væk fra alle spekulationerne .... det var så befriende ... at grine sammen .... latter er magisk  - en magi der kan mærkes helt ind i hjertet.

Klovnene når i dag kun at besøge HALVDELEN af de indlagte børn..... 

Vi vil være med til at hæve den procent ..... 

Alle børn fortjener en hospitalsklovn.... En ven, når der er allermest brug for det. 

Tak for jer Danske Hospitalsklovne .....og præcis dérfor. 

Min mand og jeg skal løbe vores allerførste maraton til Copenhagen Maraton til maj. Vi løber den for klovnene, de indlagte børn og deres familier.... I den anledning har vi oprettet denne indsamling

Derudover er Anita for 5. år i træk med til at arrangere Klovneløb i Ringsted, hvor al overskud går til Danske Hospitalsklovne. I 2019 blev donationen på 56.342 kr.

Anita & Anders Hass
1800 kr.
indsamlet
51% Indsamlet af målet
0 kr. 3500 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 11582 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.