Jeg samler ind fordi: 

Min datter var indlagt på børneafdelingen i Slagelse med en stædig infektion.
Jeg var der med hende alle dagene i 6 dage og var til tider rigtigt bange.
Min datter var rigtigt ked af det hver gang hun skulle have IV medicin eller piller, fordi det gjorde ondt, eller fordi det var ubehageligt at sluge piller som alligevel blev kastet op.
Hun var helt træt og udmattet og med høj feber.
Da hospitalsklovnene kom satte de et kæmpe smil på begge vores læber. Klovnene var så gode at de selv var i karakter på et tidspunkt hvor de skulle ind i en elevator og jeg kun lige kunne ane dem. De havde altså absolut ingen grund til at spille, men alligevel var de så gode og indlevende at de blev i karakter, hele dagen. Det var virkeligt dejligt de var der for både mig og min datter i en svær tid, hvor der ikke måtte komme besøg, pga corona restriktionerne. 

Her flere uger efter, taler min datter stadig om klovnene, og hun er heldigvis, takket være lidt kradsbørstig antibiotika og en masse bønner til himlen om bedring, blevet frisk igen. 

Håber i vil lave et lille bidrag, for de gør bare en kæmpe forskel for de børn og familier der er indlagt. De er lige det man mangler på et hospital - Den ånd og "spirit" de bragte ind, var helt fantastisk. 

Giv en 20'er - så er vi oppe på 5000 inden længe. 

Livet er dejligt, og vores børn er det mest værdifulde vi har her på jorden. 

André Haubroe Larsen
450 kr.
indsamlet
9% Indsamlet af målet
0 kr. 5000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 13189 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.