Jeg samler ind fordi: 

 

Jeg er kræftramt og kommer derfor jævntlig på forskellige hospitaler i Syddanmark. Jeg synes det er så synd for de børn jeg ser - de skal opereres, behandles,  stikkes mange gange, undvære mor og far og det hele er bare træls. Børnene har ikke den samme forståelse af det der sker, de bliver skræmt i høj grad. Her kommer Danske Hospitals Klovne ind i billedet - de gør et kæmpe arbejde på børne afdelingerne ved at aflede børnenes opmærksomhed fra alt det uforståelige og onde - og får lidt grin og sjov ind deres "hverdag".

Indsamlingen kører indtil jeg er rask, hvilket jeg selvfølgelig bliver formentlig/forhåbentlig engang i 2022 (optimisme hjælper på helbredelsen)

Så lige som i sangen "vi skåler" - så: vi hjælper vore venner og dem som vi kender, og dem som vi ikke kender dem hjælper vi osse.

Man støtter ved at sende en sms til 1919 og skrive teksten        DHK 14775.       Husk mellemrummet mellem DHK og 14775!.Støttebeløbet er kr. 50 pr sms, men man kan sagtens sms´e flere gange :)

Eller man finder indsamlingen på Danske Hospitalsklovne netadresse:      danskehospitalsklovne.dk/content/annie-mary-christensen           Her kan man selv bestemme beløbet :)

 

Annie Christensen
2900 kr.
indsamlet
29% Indsamlet af målet
0 kr. 10000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 14775 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.