Jeg samler ind fordi: 

Fra tanke til handling

Min ide blev født efter personligt kontakt med de Danske Hospitalsklovne. De gør et fantastisk stykke arbejde, og da jeg er i lære som butiksassistent i en guldsmedebutik Boutique D’or var det mit hjerte nært at få tegnet og fremstillet et unikt smykke.

Til min afsluttende eksamens projekt fik jeg ideen om, at få tegnet et smykke som kunne sælges. Og hvorfor så ikke lave et smykke, som ved salg til slutbrugerne også kunne være med til at støtte de Danske Hospitalsklovne.

Boutique D'or var helt med på ideen, og jeg fik skabt en kontakt til en kunstner, der lavede en fantastisk skitse af et klovnehoved.

Jeg kontaktede de Danske Hospitalsklovne og de var helt med på min ide. De godkendte ikke kun projektet, men også mit flotte smykke.

Efter en lang proces fik jeg endelig lavet en 3D tegning af mit smykke, som så blev sat i produktion af en af Boutique D’or’s leverandører.

Min drøm er gået i opfyldelse og jeg håber også, at du vil være med til at hjælpe andre ved at støtte mit projekt.Boutique Dor
1645 kr.
indsamlet
16% Indsamlet af målet
0 kr. 10000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 10144 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.