Jeg samler ind fordi: 

”Danske Hospitalsklovne - Hjælper også børnene når mor og far bliver syge”

Hej. Mit navn er Jakob Erbs Falkesgaard, og jeg er ramt af uhelbredelig hjernekræft.

Sidste år løb jeg CPH Marathon som en afslutning på min behandling af hjernekræft for at inspirere andre til at tro på det umulige og mærke hvordan motion kan bringe dig langt i kampen mod kræften.

I år vælger jeg at tage mine piger med på rejsen, og fælles vil vi gennemføre CPH Marathon og de 42,195 km, for at sende en tak og opmærksomhed til Danske Hospitalsklovne. De har haft en afgørende betydning for begge piger, ved at bringe sjov og ballade ind i et til tider lidt tungt og svært behandlingsforløb og de vedvarende hospitalsbesøg.

Særligt var de der, da jeg i gennem 6 uger i efteråret 2021 måtte flytte til Aarhus for at modtage protonstråling. Her mødte mine 2 piger Thermo Meter og Makaroni, der gik direkte i hjertet på os alle og fik vendt tristhed til livsglæde. Via leg, fjollerier og ægthed, formåede de i allerhøjeste grad at skabe mening i meningsløsheden for børnene på de sværeste dage på hospitalet.

Udover at Danske Hospitalsklovne dagligt skaber små mirakler for de sygdomsramte børn på hospitalet, så kan de også hjælpe ved børns svære situation som pårørende til en syg mor eller far. Men dette kan kun lade sig gøre hvis vi alle giver en ekstra støtte.

Målet for indsamlingen er naturligvis 42.195 Kr.

Jakob Erbs Falkesgaard
135895 kr.
indsamlet
322% Indsamlet af målet
0 kr. 42195 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 16919 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.