Jeg samler ind fordi: 

Igennem 2 år af min uddannelse, til at blive sygeplejerske, arbejdede jeg som vikar på en børneafdeling på Rigshospitalet. Hospitalsklovnene var og er en uvurderlig del af afdelingen - af hele hospitalsvæsenet! De arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse - og jeg tror på det! Den glæde de spreder, i bare den lille stund, gør dagligdagen på hospitalet langt mere overkommelig og menneskelig og det er SÅ synligt!

Børnene elsker klovnene, forældrene elsker dem og personalet forguder dem. Der var ikke noget bedre end når man kom ud i depotet/garderoben på afdelingen og så, at klovnen Stella var ved at gøre sig klar - så vidste man at det ville blive en god dag! Børnene fik lov til at være børn som andre børn - alt sygdom blev glemt for et lille øjeblik.
At se forældres lettelsesblik over at deres lille krapyl igen var til at "genkende" i en stund, gik ofte lige i tårekanalen. Man kunne skisme mærke håbet og troen på at "alt skal nok blive godt igen"!

Når man først har overværet en hospitalsklovn i aktion og har erfaret hvilken kæmpe forskel de gør ift. at lette angsten, sorgen, stressen, ubehaget og hjemveen hos både børn og forældre - så kan man ikke andet end at ønske at klovnene når ud til ALLE indlagte børn og barnlige sjæle.
Som det ser ud nu, når de Danske Hospitalsklovne ud til halvdelen af børnene - det må vi lave om på og jeg har derfor startet en personlig indsamling lige her. Ved at sende DHK 5403 til 1277 støtter i min indsamling med 50 kr.

Juila Cathrine Thies
850 kr.
indsamlet
85% Indsamlet af målet
0 kr. 1000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 5403 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.