Foredrag ved: Hospitalsklovnen Veranda / Karina Krægpøth Sørensen

Hospitalsklovnen Veranda/Karina Krægpøth Sørensen

Varighed: 1-1½ time

Hospitalsklovnens arbejde er dybt seriøst- og fyldt med skæg og ballade! Her er muligheden for at få kendskab til de mange facetter i klovnens arbejde og få indblik i, hvorfor vi tager vores arbejde så alvorligt.

Jeg fortæller både overordnet om det at være hospitalsklovn og tankerne bag, og jeg dykker ned i mit eget arbejde som hospitalsklovn, og de redskaber jeg bruger i min hverdag. Jeg binder mit foredrag sammen med små historier fra børneafdelingerne, som kan sætte konkrete billeder på hvad vi gør, og hvorfor det virker.

Undervejs i foredraget introducerer jeg også min klovn Veranda og åbner døren ind til hendes forunderlige verden.

Foredraget afsluttes med dialog og mulighed for at gå dybere ind i en bestemt tematik. 

Med udgangspunkt i min baggrund som skuespiller og teaterlærer er der også mulighed for at udvide foredraget med en workshop, hvor tilhørerne selv får lov at lege med i klovnens verden. Workshops kan også tilrettelægges ud fra et bestemt fokus fx "humor på arbejdspladsen" eller "kommunikation og kropssprog". 

Prisen for foredraget er 4.000 kr plus transport.

Er du interesseret i at booke et foredrag, så send en mail til post@danskehospitalsklovne.dk eller ring på 78 77 95 00.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.