Giv klovnepant

Som virksomhed kan I støtte vores arbejde med jeres returpant. Ofte er tomme flasker kun en gene, men nu kan I både få dem afhentet og støtte vores sag – og det er nemt!

Det eneste I skal gøre er at tilmelde jer Dansk Retursystems afhentningsservice, som er ganske gratis. Tilmeldingblanket fås ved henvendelse til os, på 7877 9500 eller post@danskehospitalsklovne.dk 

I kan vælge at støtte klovnene på jeres lokale hospital eller lade os fordele pengene. Skriv en mail til post@danskehospitalsklovne.dk eller ring til os på 7877 9500, når I har besluttet hvordan I ønsker at vi skal bruge jeres pantdonation. Se hvilke hospitaler vores hospitalsklovne arbejder på her.

Dansk Retursystem sender jeres indsamlingsemballage, når de har modtaget jeres tilmelding. Og så er I i gang.

Er I interesseret i ordningen, er I altid velkomne til at kontakte os direkte på mail post@danskehospitalsklovne.dk eller telefon 7877 9500.

Jeres pantdonation er fuldt fradragsberettiget (op til 14.800 kr. pr. år). I skal blot oplyse os om jeres CVR nummer, så indberetter vi jeres donation til SKAT.

Når I øremærker jeres pantdonation går 80 % til hospitalsklovnenes besøg på det valgte hospital. De sidste 20 % lægger vi over i foreningens fælleskasse. De penge går til dækning af fælles klovneomkostninger som forsikring, supervision, efteruddannelse, oplysning og administration. Derudover dækker fælleskassen udgifterne på de børneafdelinger der ikke har tilstrækkelige øremærkede midler.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.