Godnat med lysende lanterner

- Det var så rart, at der kom nogen i Thors øjenhøjde. Nogen der kunne være der for Thor - på hans præmisser – helt uden fordomme, fortæller Thors mor Julie.

Aftenen inden Thors 4 års fødselsdag fik den lille dreng besøg af hospitalsklovnene Zippo og Bella. Klædt i røde næser, sjove sko med lys i og lysende lanterner trådte de to klovne ind på Thors stue: 

- Thor var træt og lidt utidig, og på ganske stille og rolig vis legede de to hospitalsklovne med ham, så han blev glad og tryg. Det var meget givende med et besøg lige inden sengetid, og Thor var helt afslappet bagefter. Også selvom de lavede en masse fis og ballade med ham, fortæller hans mor.

Medicin til bamse

Thor har efter et uheld fået nogle grimme sår i ansigtet, som kræver pleje og antibiotika tre gange dagligt. Derfor skal Thor også have medicin, inden han skal sove:

- Da sygeplejersken kom for at give Thor sin aftenmedicin, fik Thor den gode idé, at hans isbjørnebamse også skulle have medicin, fortæller Julie.

De to hospitalsklovne og Thor var fælles om at give bamsen medicin, og det var rart både for Thor og hans mor, at Thors sygdom for en stund kom lidt i baggrunden. Pludselig var der også en anden ”patient”, klovnene skulle tage sig af.

Fødselsdag på hospitalet

- Det var en rigtig god oplevelse for Thor, fortæller hans mor, der især satte pris på, at hospitalsklovnene tog sig god tid, og blev på stuen i næsten en halv time.

Også næste morgen, på Thors fødselsdag, huskede hospitalsklovnene at kigge forbi fødselaren. De stillede flag på gangen, og Thor fik tillykke’r og også en gave fra Zippo.

Thor og hans familie har været indlagt to uger på Holbæk sygehus. Behandlingen forløber efter planen, så Thor kan snart vende hjem igen.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.