Foredrag ved: Hospitalsklovnen Elmer / Nina Gladkowa

Som hospitalsklovnen Elmer arbejder jeg på Aarhus Universitetshospital (Skejby), på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (Skejby) og på regionshospitalet Herning. Jeg har været hospitalsklovn i Danske Hospitalsklovne siden 2016 og har holdt foredrag siden 2003.

Humor for alvor - om humor i kommunikationen mellem mennesker

Jeg fortæller om mit arbejde som hospitalsklovnen Elmer, fra børnepsykiatrien, somatiske afdelinger samt hos mennesker med demens. Her flyttes fokus fra smerter, lidelser og sygdom over på de helende kræfter i menneskene.

Jeg deler også mine oplevelser som rejsende klovn i Vietnam, Indien, Tanzania, Rusland, Peru og Chile, hvor jeg har klovnet med gadebørn, på børnehjem og på hospitaler. Målet her er at bringe glæde til syge børn og få dem til at lyse. At give dem en pause fra elendigheden, og oplevelsen af at være holdt af. Øjeblikke af samvær, nærvær og glæde sår et håb for fremtiden.

Endeligt inddrager jeg mit tidligere arbejde som sygeplejerske, hvor jeg forskellige steder i sundhedsvæsenet har bidraget med humoren som redskab - til at signalere medmenneskelighed, medfølelse, ligeværdighed og tilgængelighed. Og vække håb.

Praktisk information

Varighed: 1 – 1½ time eller efter aftale.

Pris: Et foredrag koster 4000 kr. + transport.

Er du interesseret i at booke et foredrag, så send en mail til post@danskehospitalsklovne.dk eller ring på 78 77 95 00.  3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.