Støt indlagte børn

Hospitalsklovnene besøger flere gange om ugen indlagte børn på landets børneafdelinger. De gør det lettere for indlagte og kroniske syge børn at skulle opholde sig i længere tid på hospitalet. På trods af sygdom skaber de rum fulde af smil og latter. For de ser altid det raske barn i det syge barn.

Du kan sikkert forestille dig, hvor befriende det er som forælder at se sit syge barn smile og le. Måske har du endda oplevet det selv?

Esthers mor, Karen fortæller: "Når hospitalsklovnene kommer, glemmer man for en stund alt om kræft og kemo. Man kan bare nyde at se sit barn være i nuet og se det smile. Lyden af dit barns latter er stærkt vanedannende. Man lader sig rive med - og ønsker at øjeblikket aldrig ender".

Hospitalsklovnens fineste opgave er at være barnets ven og fortrolige - og spejle barnets følelser som angst, vrede og magtesløshed. Derved gør de følelserne acceptable for barnet.

Vores arbejde på landets børneafdelinger er kun muligt med donationer. Vær med til at give hospitalsklovne til indlagte børn.

Du kan give et bidrag via vores donationsformular.

Af hjertet tak. Du er med til at gøre en stor forskel.