Workshop ved: Hospitalsklovnen Veranda / Karina Krægpøth Sørensen

Hospitalsklovnen Veranda/ Karina Krægpøth Sørensen

Varighed: min. 2 timer

På workshoppen dykker vi ned i improvisationen og nærværet - der er fokus på at være tilstede i nuet og få øje på den magiske verden, der ligger lige foran næsen på os, men som vi ofte har for travlt til at få øje på.

Vi hylder fejlene og gør dem endnu større, for kun ved at grine af os selv og det uperfekte, kan vi lære at elske os selv og andre. Her er mulighed for at ændre blikket på dig selv og hermed også på dine medmennesker.

Relationen står i centrum i arbejdet som klovn - og som menneske, for uden andre er vi ingenting. Vi arbejder derfor også med, hvordan man gennem kropssprog og mimik forstærker relationen og tager andre med ind i sin verden.

Workshoppen udbydes både til personalegrupper som ønsker at bruge redskaber fra hospitalsklovnens verden i deres eget arbejde eller workshoppen kan tilrettelægges ud fra et bestemt tema, som I ønsker at arbejde med i jeres gruppe fx "humor på arbejdspladsen", "kommunikation og kropssprog" eller  "humor i relationsarbejdet".

Workshoppen kan også blot bruges som et frisk pust i en travl hverdag og som et godt fælles grin. 

Her er muligheden for selv at opleve verden med rød næse på!

Pris: 4500,- for 2 timer

Er du interesseret i at booke et foredrag, så send en mail til post@danskehospitalsklovne.dk eller ring på 78 77 95 00.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.