Ledige stillinger

Danske Hospitalsklovne søger:


Erfaren projektleder til at drive nyt udviklingsprojekt på demensområdet

 

Persondatapolitik specifikt for jobansøgere

Når du søger job hos Danske Hospitalsklovne skal du nogle gange selv oploade din ansøgning, cv samt relevante bilag til Jobindex’ rekrutteringssystem, som Danske Hospitalsklovne benytter til rekrutteringsprocesser engang imellem. Vi tilgår oplysningerne via password og egen brugeradgang og kun specielt udvalgte medarbejdere i Danske Hospitalsklovne har adgang til dette rekrutteringssystem.

I tilfælde af at du går videre til en jobsamtale bliver ansøgning samt CV udskrevet og opbevaret sikkert, så længe ansøgningsprocessen foregår. Når ansættelsesprocessen er overstået og den endelige kandidat bliver ansat, er det kun denne persons data der gemmes.

I ansættelsesprocessen, kan vi vælge at indhente referencer og foretage personlighedstest (personfølsom oplysning) på kandidater, som går videre til 2. samtale. Dette udføres kun med accept fra dig. Personlighedstests foretages via Thomas International’s testsystem, som vi tilgår med egen brugeradgang og password. Testen opbevares sikkert og forsvarligt på hver kandidat, så længe ansættelsesprocessen står på. Personlighedstesten gemmes kun på den kandidat, som ansættes.

For øvrige punkter bl.a. om indsigelse mod behandling af persondata henviser vi til vores generelle Persondatapolitik3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.