Del dit billede og vind en iPad

Vær med til Spred Glæde Dag fredag den 23. juni. Ta' næsen på.

Tag en rød klovnenæse på og spred glæde omkring dig. Det gør hospitalsklovnene hver dag hos indlagte børn på landets børneafdelinger. Det synes vi, at alle skal prøve på hele Danmark's Spred Glæde Dag. Så på med den røde klovnenæse og støt op om hospitalsklovnenes arbejde.

Del dit billede allerede i dag - og få flere til at være med
Tag et billede, og del det på Facebook eller Instagram med #spredglæde allerede i dag - og få endnu flere med til hele Danmark's Spred Glæde Dag. Når du oploader dit billede er du med i konkurrencen om en iPad. IPaden er sponsoreret af Lidl. Du må meget gerne tagge dine venner og opfordre dem til at gøre det samme.

Regler og betingelser

Billedet du oploader skal være dit eget. For at vi kan se dit billede, kræver det at du har en åben profil på Facebook eller Instagram. Du kan ændre dette under indstillinger. Når du oploader billedet giver du os samtidig samtykke til at bruge dit billede i vores kommunikation i 1 år fra 23.juni 2017. Vi spørger dog som regel om lov til at bruge billedet inden vi offentliggør det.  

Præmie og vinder

Vi udtrækker 1 vinder ved lodtrækning tirsdag 27. juni 2017. Vinderen offentliggøres på vores hjemmeside tirsdag 27. juni 2017. 

Præmien er 1 iPad, der er sponsoreret af Lidl. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Arrangøren af konkurrencen er: Danske Hospitalsklovne, Ellebjergvej 50, Baghuset, 2450 København SV. 

Fotokonkurrencen er i gang - så del dit billede allerede i dag. 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.