Danske Hospitalsklovne er blandt landets mest effektive sponsorater

31/05/2017 - 09:10

Danske Hospitalsklovne har igen i år fået en topplacering på Gersdorff Research´s ´Sponsorship Performance Ranking´. En liste, der viser de mest gennemslagskraftige sponsorater i Danmark. I år har Danske Hospitalsklovne opnået en placering som nummer 11:

- Vi er stolte af, at danskerne vurderer vores arbejde så værdifuldt. Mange virksomheder støtter op om os. Det styrker vores økonomi og vi kan derved hjælpe endnu flere indlagte børn. I 2016 nåede vi flere børn end nogensinde før,

siger direktør i Danske Hospitalsklovne, Kenneth Øhrberg. Han fortæller videre, at foreningen udelukkende kan eksistere i kraft af gode virksomhedssponsorater og private donationer.

´Sponsorship Performance Ranking´ er en analyse, der er udarbejdet af analyse- og konsulentvirksomheden Gersdorff Research. I analysen er de 150 største danske sponsorater blevet tildelt en ’performance score’, der er baseret på kvalificeret kendskab og interessegrad. Derudfra er virksomhederne blevet rangeret på en liste.

Med en placering som nummer 11 på listen er det tredje år i træk, at Danske Hospitalsklovne er blandt top 20. Igen i år viser listen, at det særligt er sociale og kulturelle sponsorater, der har størst gennemslagskraft.

Analysen er baseret på 4.000 interviews, hvor et repræsentativt udsnit af den danske befolkning har angivet, om de kender den enkelte rettighedshaver og derudover finder den interessant.

Figur fra http://bureaubiz.dk/

Bliv virksomhedssponsor

Du kan også blive sponsor i Danske Hospitalsklovne:

Kontakt projektleder:

Selina Sørensen. Tlf. 81111089 selina@danskehospitalsklovne.dk og hør om de mange muligheder. 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.