Emilie og hendes familie vinder rejsegavekort

23/01/2019 - 09:44

- Yes, jeg har vundet 50.000 kr., udbryder Emilie Subcleff på selveste juleaften. Hun sidder omgivet af sin familie, og skraber det Til- og Fra-kort, hun har fået af sin mormor og morfar.  

Emilie havde sammen med sit gymnastikhold i ugerne op til jul været på gaden for at sælge Til- og Fra-kort for Danske Hospitalsklovne. Det blev til en pæn indtægt for gymnastikpigerne fra Sønderjylland, som har valgt at bruge det indsamlede beløb på nye, flotte opvisningsdragter. Også Emilies mormor og morfar havde købt en stak af pigernes Til- og Fra-kort, og det var netop et af kortene herfra, der var gevinst på:  

- Emilies mormor havde glemt at sætte til- og fra-kortene på julegaverne, så derfor får vi alle stukket et kort i hånden som velkomst juleaften. Så imens julemaden steger færdig, sidder vi og skraber vores kort, fortæller Emilies far, Claus Subcleff.  

- Pludselig udbryder Emilie, at der står, hun har vundet et gavekort. Og hendes mor siger så, at ”det var da fint", og at "så må vi jo i Fætter BR og finde en ting, når de åbner”, hvortil Emilie svarer: "Nej mor! Der står altså, at jeg har vundet et rejsegavekort på 50.000 kr." Og vi kigger alle på hende og tænker "Ja-ja". Men ved nærmere eftersyn ser vi så, at hun jo har ret! Det var en ret sjov og nærmest surrealistisk oplevelse, fortæller hendes far.

Familien fik ikke kun en dejlig overraskende start på juleaften, men har også en skøn rejse med Nyhavn Rejser at se frem til. Formentlig går turen til et varmt sted i Sydeuropa eller i USA – det har familien ikke helt besluttet endnu, fortæller hendes far.

Vi ønsker Emilie og hendes familie stort tillykke med rejsegavekortet – og siger også mange tak til de flittige gymnastikpiger, der gik på gaden for at sælge skrabelodder til fordel for Danske Hospitalsklovne. ❤️3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.