Flot donation fra Champagnegaloppen Galten

11/05/2018 - 09:52

Nytårsaftensdag 2017 blev en ekstra festlig dag for Danske Hospitalsklovne. Det blev nemlig dagen, hvor hele 129.358 kr. blev indsamlet på bare ét velgørenhedsløb.

Det er Champagnegaloppen Galtens store indsats, der har resulteret i den fantastisk flotte donation til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn.

Det er 9. år i træk, at Champagnegaloppen Galten afholder deres løb på nytårsaftensdag. Løbet består af både løbe- og cykelruter i forskellige distancer, så alle kan være med. På dagen handler det ikke om at komme først i mål, men om at have det sjovt og hyggelige undervejs. Derfor er der på ruten indlagt tre-fire pit-stop, hvor deltagerne kan få sig en øl eller en sodavand, og fejre årets sidste dag. 

Den flotte donation er blevet til via deltagernes tilmeldinger til løbet, og gennem mange flotte sponsorater fra lokale sponsorer. Af hjertet tak for det.

Vil du også være med?

I år afholder Champagnegaloppen 10 års jubilæum. Det løber af stablen den 31. december 2018 kl.10.00 ved Klank Hallen (Klank Idrætscenter).

Læs mere om arrangementet her3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.