Giv en putteaften til indlagte børn ♥

Måske kan du selv huske, da du blev puttet som barn? Hvor dejligt det var at mærke nærværet og roen, der langsomt sænkede sig. 

Når man som barn er indlagt på hospitalet, er sengetiden også ganske særlig. Barnet har brug for ekstra tryghed og følelsen af, at det er rart at lægge sig til at sove.

I oktober måned vil vi gerne give indlagte børn en særlig oplevelse, hvor de puttes af deres egen hospitalsklovn – med tryllestøv, eventyrlige historier, godnatsange og kram.

Giv en putteaften. Sms klovn20 til 1919

Vi vil elske, hvis du vil være med til at give indlagte børn en putteaften – og sørge for at de får en ganske særlig oplevelse, som de kan huske tilbage på længe. Også næste aften, når de lægger sig til at sove. 

Hjælp os med at gøre det muligt ved at sende en sms med: klovn 20 til 1919, så støtter du med 20 kr. Du kan også sende en SMS med klovn 100 eller klovn 150, så støtter du med enten 100 eller 150 kr.

Bruger du MobilePay/Swipp kan du støtte på 3110 4149 og skrive "putteaften" i beskeden. Du kan også give et bidrag til putteaftenerne via vores online formular ved at klikke på linket nedenfor:

Af hjertet tak ♥ 

  
  3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.