Hele landet tog den røde klovnenæse på til Spred Glæde Dag

23/06/2017 - 17:00

Årets Spred Glæde Dag, fredag den 23. juni, blev en stor succes. Den røde klovnenæse skabte masser af smil, glæde og højt humør på skoler, institutioner, arbejdspladser, i gågader, på sofaen og i landets busser og taxaer.

Over 2000 valgte at dele billeder eller videoer fra dagen med #spredglæde. Se her et lille udpluk af de fantastiske Spred Glæde aktiviteter, der foregik landet over.

Horsens Taxa, Aarhus Taxa, Taxa 4*35 og busselskaberne Keolis og Aarhus Sporveje tog fra morgenstunden af den røde klovnenæse på, kørte afsted og spredte stor glæde for deres passagerer.

Cecilie fra Skanderborg havde taget sin gode ven, hospitalsklovnen Trudi og 250 klovnenæser, med til sidste skoledag. Cecilie havde kræft som lille og medvirker i årets Spred Glæde Dag kampagnefilm.

Hospitalsklovnene Flip og Ludo delte røde klovnenæser, smil og kram ud på Hovedbanen og på Rådhuspladsen til alle Københavnerne.

Flere kendisser tog næsen på og slog et slag for hospitalsklovnene. Her er det hele Lyngby Boldklub, der har taget næserne på inden fredagstræningen. 

Flere virksomheder fik en helt anderledes arbejdsdag med masser af sjov med kollegerne. Her er det DHL Global Forwarding.

Tak, fordi I har spredt så meget glæde.

Se video med stemningsbilleder fra dagen her og endnu endnu flere under #spredglæde:

 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.