Hospitalsklovnene hjalp os i vores livs krise

25/11/2016 - 09:42

Isabellas mor, Gitte, har skrevet denne besked til os, som vi bare MÅ dele med jer <3 

Danske hospitalsklovne gør et kæmpe arbejde med deres klovnerier rundt omkring på de danske sygehuse. De hjælper børn igennem indlæggelser og gør dem trygge i en svær tid. De får børnene til at glemme sygdom for en stund eller hjælper dem igennem undersøgelser ved at grine lidt eller blot holde lidt i hånd.

Takket være hospitalsklovnene blev en ellers forfærdelig indlæggelse og operation til en god oplevelse for min hjertesyge datter. Om det var sangene, tryllerier, de små gaver, sæbeboblefest i sengen på vej til operationsstuen eller hjælpen med at synge ”under stjernene på himlen” da min datter skulle i narkose inden hjerteoperationer ved jeg ikke. Eller om det bare var det hele der gjorde, at det eneste min datter forbinder sygehuset med er sjov med hospitalsklovnene.

Hospitalsklovnene har hjulpet os i vores livs krise, da Isabella skulle have en planlagt hjerteoperation. Lige fra første møde, klikkede de. Luna fik Isabella igennem undersøgelser inden operationen, med leg og grin. Isabella er hjertebarn og født med et "halvt hjerte". Allerede da hun var 2 dage gammel, fik hun den første ud af 3 planlagte operationer.

Isabella og Luna aftalte at mødes inden operationen, og Luna mødte tidligere ind for at kramme og trylle med Isabella - alt i mens vi forældre slet ikke kunne overskue situationen.

Isabella og Luna har stadig et specielt bånd til hinanden og Isabella spørger tit om vi ikke snart skal til sygehuset igen for hun savner Luna.  Heldigvis sender vi hilsner på telefonen, og Isabella elsker når der kommer en lille film fra Luna.

I sommers skulle Isabella til hjertekontrol og Luna havde desværre ferie imens. Men dagen før vi skulle derned, fik jeg en SMS fra Luna om at hun altså lige kom ind for at give et kram til Isabella.

Kunne slet ikke forestille mig, hvordan forløbet havde været hvis vi ikke havde ”fået hjælp” fra Danske Hospitalsklovne. De fortjener støtten, så de kan nå ud til endnu flere børn der har brug for klovnehjælp i en svær tid på sygehuset. 

Støt vores arbejde med 50 kr. Send en sms med klovn 50 til 1919

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.