Is i sommervarmen gavner indlagte børn

25/08/2014 - 14:19

Sommeren er ved at gå på held, og is-sæsonen lakker mod enden. Men de høje varmegrader i løbet af sommeren har betydet ekstra mange besøg til Hjem-Is bilen, når klokkerne har lydt på gader og stræder.

I hele juni måned betød det også, at Hjem-Is kunder kunne støtte Danske Hospitalsklovne. For hver solgt Magic Mix pakke gik 5 kr. nemlig til Danske Hospitalsklovne og det løb op i en samlet donation på 19.025 kr. Pengene bliver nu brugt til at stryge glæde og magi ud over de indlagte børn på landets børneafdelinger.

"Det er en meget kærkommen donation fra de danske Hjem-IS-kunder, da vores arbejde hovedsageligt er finansieret ved hjælp af donationer. Der findes børneafdelinger i landet, som vi gerne ville være i stand til at besøge oftere, så derfor er vi meget taknemmelige for hvert eneste bidrag, vi modtager," siger Kenneth Øhrberg, direktør for Danske Hospitalsklovne.

Humor, smil og overskud er vigtigt for de tusindvis af børn, der hvert år indlægges på landets børneafdelinger. Udover at kunne lokke smilet frem hos børnene kan hospitalsklovnen nemlig også lægge ører til emner, som måske kan være svære at tale om under et behandlingsforløb.

Tak til Hjem-Is kunder

I alt 3.800 Hjem-Is kunder valgte at købe en Magic Mix pakke og dermed støtte hospitalsklovnene.

"Vi takker vores kunder for den store opbakning til projektet. Danske Hospitalsklovne udfører et vigtigt og fantastisk arbejde på landets børneafdelinger, og det er vi glade for at kunne støtte op om" siger Per Roth, driftsdirektør i Hjem-IS.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.