Klovneløb slår rekord

30/07/2018 - 10:22

Fantastiske frivillige arrangører, friske løbere og gode heppekor på sidelinjen har gjort Klovneløb 2018 til et rekordår. 

Rundt om i 68 danske byer, har frivillige stablet Klovneløb på benene, og masser af lokale borgere har løbet med for at samle ind til vores arbejde på landets børneafdelinger.

Klovneløb 2018 har slået rekord med det højeste antal lokale løb, løbsdeltagere og indsamlede midler til Danske Hospitalsklovne.

Det endelige resultat lyder således på: 68 Klovneløb, 13.928 løbsdeltagere og mere end 1,3 million kroner indsamlet til Danske Hospitalsklovne. Resultatet af Klovneløb 2018 er suverænt det bedste i løbenes syv år lange historie: 

- Vi er dybt taknemmelige over, at flere og flere danskere bakker op om Klovneløb, og at de fantastiske frivillige arrangører gang på gang udviser et engagement, en opfindsomhed og en opbakning, der er dybt beundringsværdig og selve nøglen til Klovneløbenes udvikling og store succes, siger projektleder Karsten Bjerring fra Danske Hospitalsklovne.

Resultatet fra Klovneløbene har stor betydning for Danske Hospitalsklovnes arbejde, der i fremtiden kan hjælpe endnu flere syge børn på landets hospitaler.

Vi glæder os allerede til Klovneløb 2019, hvor vi forhåbentlig sammen kan slå ny Klovneløbsrekord.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.