Klovneløb 2019 slår rekord

08/08/2019 - 12:53

En stor indsats af frivillige arrangører, friske løbere og gode heppekor på sidelinjen gør Klovneløb 2019 til rekordår. Og det er allerede inden, at årets sidste Klovneløb er afviklet.

Med knap 15.000 løbsdeltagere og ca. 1,5 mio. kr. indsamlet til Danske Hospitalsklovne slår resultatet for 2019 alle forrige år med Klovneløb. 

Rundt om i 66 danske byer, har frivillige arrangører de seneste måneder stablet hyggelige Klovneløb på benene. Masser af lokale borgere og virksomheder har bakket op, og deltaget for at indsamle penge til hospitalsklovnenes arbejde på landets børneafdelinger. 

- Vi er så taknemmelige over, at flere og flere små og store bakker op om Klovneløb, og at de fantastiske frivillige arrangører gang på gang udviser et engagement, en opfindsomhed og en opbakning, der er meget beundringsværdig og nøglen til Klovneløbenes udvikling og store succes, siger projektleder for Klovneløb, Karsten Bjerring.

De indsamlede midler fra løbene har stor betydning for Danske Hospitalsklovnes arbejde, der i fremtiden kan hjælpe endnu flere indlagte børn på landets børneafdelinger.

Af hjertet tak til alle jer, der har været en del af Klovneløb 2019 ❤️ 

Vi glæder os allerede til Klovneløb 2020, hvor vi forhåbentlig sammen kan slå en ny rekord. 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.