Mød Danske Hospitalsklovne på LEGO World

31/01/2019 - 14:27

I uge 7, hvor rigtig mange holder vinterferie, kan du møde Danske Hospitalsklovne på LEGO World i Bella Center København. 

Under hele LEGO World vil du kunne møde LEGO Charity, Ole Kirk’s Fond og Danske Hospitalsklovne på LEGO Charity standen, hvor vi bygger en kæmpe mosaik med et meget fint Danske Hospitalsklovne motiv. Vær opmærksom på, at du også selv kan hjælpe med at bygge den store mosaik, der består af tusindvis af LEGO® klodser. For hver plade til mosaikken du bygger, donerer Ole Kirk’s Fond 20 kr. til Danske Hospitalsklovne.

Du vil desuden få mulighed for at hilse på hospitalsklovnene Ludo og Solo (10.00-13.30) eller Baglæns og Nienke (13.30-17.00) samt medarbejdere fra Danske Hospitalsklovne, der kan fortælle dig meget mere om vores daglige arbejde ude blandt de indlagte børn i hele Danmark.


 

Facebook-konkurrence

Vi har fået fingre i fire billetter til torsdag den 14. februar 2019, som du har mulighed for at vinde, hvis du deltager i LEGO World konkurrencen på vores Facebook-side. 

KONKURRENCEN ER NU SLUT, OG VINDEREN ER BLEVET KONTAKTET DIREKTE.
 

Konkurrencebetingelser

Disse konkurrencebetingelser omhandler Danske Hospitalsklovnes LEGO World Facebook-konkurrence og administreres af Danske Hospitalsklovne, Bygmestervej 10, 1 th. 2400 København NV.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook, som derfor ikke kan stilles ansvarlig.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark og være fyldt minimum 18 år.

Ansatte i Danske Hospitalsklovne og deres familiemedlemmer i samme husstand må ikke deltage i konkurrencen. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du disse konkurrencebetingelser.

Man deltager i konkurrencen ved at besvare spørgsmålet i Facebook-opslaget med en kommentar, hvori man har svaret enten 'A' eller 'B'. 

Konkurrencen slutter mandag d. 4. februar 2019 kl. 12. Alle, der svarer rigtigt på spørgsmålet, er med i lodtrækningen, og vinderen udtrækkes umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked via en kommentar til deres svar og/eller privat besked. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien bliver sendt via mail til vinderens emailadresse. 

Ved mistanke om snyd, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Præmier
Præmien er 4 billetter til LEGO World i Bella Center København til en samlet værdi af 776,- (inkl. parkeringsbillet og garderobe). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis præmiens værdi er 200 kr. eller derover, skal vinderen skal selv angive gevinsten til Skat, da præmien er skattepligtig.

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.