Mød vores skønne, nye hospitalsklovnelærlinge

Vi er så stolte og glade for at kunne præsentere vores tiende hold af hospitalsklovnelærlinge, der består af disse 9 skønne mennesker ❤️:

Anne, der er bosat i København. Hun har arbejdet som skuespiller i 30 år, og har siden hen specialiseret sig i børneteater. Hun er medstifter af børne/familie teatret ´Teater Hund´ i København. 

Boaz, der er bosat i København. Han har en baggrund som danser og underviser, og har bl.a. undervist på AFUK - Skolen for utæmmet kreativitet.

Brian, der er bosat i Galten. Han er danser, koreograf og mindfulness-underviser. Brian har desuden turneret med forestillinger, heriblandt udendørs børneteater. 

Sine, der er bosat i Gistrup. Hun er ved siden af sin hospitalsklovneuddannelse vikar på en Rudolf Steiner skolen, og har flere års erfaring indenfor det pædagogiske felt. Sine har desuden beskæftiget sig med skuespil og teater siden barnsben. 

Sofie, der er bosat i Risskov. Sofie er cand.mag. i dramaturgi, og nogen kender hende bedre som stemmen og styringen af dukken Sus på DR Ramasjang-serien ´Ramajetterne´. 

Carolin, der er bosat i Hamborg – snart Aarhus. Carolin er performer, oplægsholder og socialrådgiver. Og så laver hun teater - mest på gaden, fordi hun elsker at være i kontakt med mennesker. 

Maria, der er bosat i Svendborg. Hun er sanger og performer med speciale i leg. Maria har desuden en stor bagage med artistisk erfaring med sig.

Theresa, der er bosat i København. Hun er skuespiller og fysisk performer, og sammen med kollegaer har hun skabt forestillinger, og spillet på teatre rundt om i København. 

Camilla, der er bosat i København (på en husbåd). Camilla er yogainstruktør, skuespiller og underviser – og blander gerne de to sidste ting. Hun har lavet børneteater og er bl.a. medstifter af ´Hr. Teater.´

Holdet har allerede været på deres to første undervisningsmoduler. De har været ude med begge deres mestre på en børneafdeling - iført den røde klovnenæse, så læringskurven for de 9 nye lærlinge er allerede i fuld gang... Men som vi plejer at sige: Det tager halvandet år, og resten af livet at blive hospitalsklovn. 

Tag godt imod dem alle ❤️

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.