Op på hesten igen....

17/08/2016 - 09:59

Hospitalsklovnene vil endnu engang være med, når der for 3. år i træk køres Dansk Trav Derby til fordel for Danske Hospitalsklovne. Tag familien med til en stor oplevelse og folkefest søndag den 28. august på Charlottenlund Travbane - Lunden.

Den allerstørste dag i Lunden er altid årets Derby. Det er en fantastisk begivenhed med masser af flotte heste, hygge, god mad og ikke mindst ægte derby-stemning. Lunden er nordens ældste travbane, og det er faktisk 118. gang, at der afholdes Derby i Lunden. 

På dagen vil der være rig mulighed for at møde ægte hospitalsklovne, som vil være med til at skabe en rigtig god og sjov stemning. Desuden har du også mulighed for at støtte vores arbejde på selve dagen ved at købe en klovnenæse eller et flot støttearmbånd.  

Udover hospitalsklovne er der masser af aktiviteter for både store og små. For børnene er der bl.a. ponyridning, hoppeborg, ansigtsmaling og indendørs fodbold. For de voksne kan der prøves champagnesmagning, og der vil være live musik.  

Så tag hele familien med til en stor oplevelse søndag den 28. august på Charlottenlund Travbane. Dørene åbner fra klokken 12.00.

Det koster 100 kr. i forsalg via Ticketmaster.dk og 125 kroner i dørsalg (børn og unge under 18 år samt pensionister har gratis adgang).

Billetterne kan købes her3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.