Pizza indbringer 122.250 kroner til Danske Hospitalsklovne

14/10/2021 - 16:00

Mozzarella, trøffel-mascarpone, lufttørret skinke, basilikum, burrata og hasselnødder er ingredienser som har fået mundvandet til at løbe hos mange pizzaglade gæster hos Frankies Pizza. For pizzaen ’Hammertime’, som den professionelle cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig står bag, indbringer 122.250 kroner til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn.

Spis en pizza fra en kendt og støt et godt formål. Det er tanken bag ’Månedens Pizza’ fra Frankies Pizza.

Den profesionelle cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig står bag pizzaen 'Hammertime, og hun har kreeret en pizza, som har ramt lige i gæsternes smag.

For pizzaen er den anden mest solgte under det koncept, og det kommer Danske Hospitalsklovne til gode. For hver pizza går der 25 kroner til et velgørende formål, og Cecilie Uttrup Ludwig har bestemt, at pengene skal gå til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn.

- Jeg har valgt Danske Hospitalsklovne, fordi jeg synes, de gør et sindssygt godt stykke arbejde - specielt for børn der er indlagte og har en svær tid. De bringer et smil frem på deres læber, så jeg synes, det er en hjertevarm sag, og jeg bliver sindssygt glad for at de har fået sådan et stort beløb. Tak til alle jer der har spist pizza! Tak, fortæller hun.

Her tager hospitalsklovnen Dr. K imod checken. Pengene skal gå til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn. Billede: Frankies Pizza.  

’Hammertime’ var på menuen i juli måned. Ud over Cecilie Uttrup Ludwig har blandt andre Lars Løkke Rasmussen, Cecilie Haugaard ’Cillemouse’ og Adam og Noah stået bag ’Månedens Pizza’.

Sådan ser Cecilie Uttrup Ludwigs pizza, 'Hammertime', ud. Billede: Frankies Pizza. 

 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.