Se skønne billeder fra godnatbesøg

Af ❤️ tak for din støtte til hospitalsklovnenes godnatbesøg. Besøg som både indlagte børn og deres forældre har sat stor pris på:

”Vi har lige haft den fineste oplevelse her på stue 2. Mille har været rigtig ked af det og utilpas de sidste par timer. Da der var kommet lidt ro på, fik vi besøg af nogle af de mest særlige mennesker, vi har mødt. Et godnatbesøg af hospitalsklovnene var lige det der skulle til! Mille kiggede og lyttede, mens der blev spillet stille musik og nynnet fine melodier. Alt imens lys og smil blev delt. Det var ganske særligt!”

Sådan beskriver Milles mor klovnenes godnatbesøg på børneafdelingen i Aalborg, hvor Mille var indlagt i sidste uge. 

Se flere billeder fra godnatbesøgene ❤️

I hele landet er der på børneafdelingerne blevet sunget godnatsange, læst godnathistorier, pyntet med lysende paraplyer og hygget ekstra meget om de indlagte børn og deres familier:

 

Hospitalsklovnene har blandt andet afholdt godnatbesøg på Holbæk Sygehus, Nykøbing Falster Sygehus, Regionshospitalet Viborg, Sjællands Universitetshospital Roskilde, Aarhus Universitetshospital Skejby, Herlev Hospital, Rigshospitalet, Hammel og flere andre steder. Her ses et billede fra Aabenraa børneafdeling, hvor Todaysi og Frk. Lakrids besøger lille Joshua. 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.