Seje efterskoleelever donerer 41.000 kroner.

25/11/2016 - 10:53

Eleverne på Tirstrup Idrætsefterskole har netop doneret 41.000 kroner til vores arbejde på børneafdelingerne i Aarhus og Randers. Pengene er kommet i hus på baggrund af et 24-times løb, som skolens 114 elever udførte torsdag-fredag inden efterårsferien. For hver kilometer, de hver især tilbagelagde, blev der doneret et beløb til indsamlingen.

”Det er et godt formål, og mange elever har enten selv været i kontakt med klovnene på sygehusene, eller kender nogle der har. Derfor bliver det meget konkret for dem at løbe langt for at give dem bedre vilkår,” siger Kristian Hell, der er lærer på skolen og står for at arrangere 24-timersløbet.

 

Rekordmange i ”klub 100”

Motivationen blandt eleverne var særligt høj i år, hvor rekordmange – 20 af skolens elever – løb og gik sig i den forjættede klub for dem, der nåede 100 kilometer på det døgn.

”Vi har aldrig oplevet, at så mange har kæmpet sig igennem hele døgnet og nået op på 100 kilometer. Det er en vild præstation, og super fedt, at de kunne motivere sig selv og hinanden til det,” siger Kristian Hell.

24-timers løbet er en årligt tilbagevendende begivenhed på efterskolen, som hvert år samler ind til et godt formål. Eleverne har selv fundet sponsorer, som enten har støttet med et fast beløb eller et antal kroner per kilometer.

En kæmpe tak til de seje efterskoleelever i Tirstrup!3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.