Skriv testamente og gør en forskel

04/01/2018 - 14:04

Kun 17 % af danskerne skriver i dag testamente, og det er for få. Det vil vi gerne lave om på, og er derfor gået sammen med 30 andre velgørende organisationer i en national kampagne; Det Gode Testamente. 

Kampagnen skal få danskerne til at tage stilling til arv og testamente til velgørende formål. Uden testamente er det arveloven, der bestemmer og den matcher sjældent det moderne familieliv, lyder budskabet.

Formålet er at gøre danskerne opmærksomme på muligheden for at støtte velgørende formål via testamente og arv, samt at lette proceduren for at oprette et testamente. De fleste danskere er ikke klar over, hvordan det gøres, og mange tror, at det er besværligt og tidskrævende, men faktisk er det nemmere end du tror. På www.detgodetestamente.dk finder du hjælp til, hvordan det gøres nemt. 

Testamenterer du et beløb, eller en andel, til Danske Hospitalsklovne, så er du med til at sikre, at hospitalsklovnene fortsat kan komme på landets børneafdelinger og sprede smil og glæde til akut og kronisk syge børn. Læs mere om, hvordan du gør det her.

I Danske Hospitalsklovne håber vi, at Det Gode Testamente vil få flere til at overveje muligheden for at testamente en andel til Danske Hospitalsklovne og gøre en forskel for indlagte børn.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.