Tak for støtten til vores godnatbesøg ❤

Vi er dybt taknemmelige for jeres støtte til hospitalsklovnenes godnatbesøg, som vi de seneste uger har afholdt på landets børneafdelinger. ❤️ Besøg, som både indlagte børn og deres forældre har sat stor pris på.

Det var på aftenen inden Thors 4 års fødselsdag, at hospitalsklovnene Zippo og Bella kiggede forbi hospitalsstuen på Holbæk Sygehus. Med røde klovnenæser, lysende sko og lanterner gjorde de Thors fødselsdag, der i år skulle afholdes på hospitalet, til noget ganske særligt.  

- Det var så rart, at der kom nogen i Thors øjenhøjde. Nogen der kunne være der for Thor - på hans præmisser – helt uden fordomme, fortæller Julie, mor til Thor.

Se, hvad I har gjort muligt ❤️

Se her et lille uddrag af hospitalsklovnenes godnatbesøg hos de indlagte børn. ⭐️ Der er blevet sunget godnatsange, læst godnathistorier, pyntet med lysende lanterne og hygget ekstra meget om børn og familier på landets børneafdelinger.

 

Hospitalsklovnene har blandt andet afholdt godnat besøg for indlagte børn på Regionshospitalet Hjørring, Universitetshospitalet Aalborg, Holbæk Sygehus, Regionshospitalet Viborg, Sjællands Universitetshospital Roskilde, Aarhus Universitetshospital Skejby, Herlev Hospital, Kolding Sygehus, Sygehus Sønderjylland Aabenraa og flere andre steder.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.