Tank benzin og støt Danske Hospitalsklovne

Vidste du, at du kan støtte Danske Hospitalsklovne, hver gang du tanker hos OK Benzin?

Aftalen er simpel. Du kan støtte Danske Hospitalsklovne med fem øre for hver liter, du tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Du skal bare huske at melde dit OK Benzinkort til Danske Hospitalsklovnes sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.
 

Sådan gør du

Bestil et OK Benzinkort her

Hvis du vælger at tanke med OK-app'en, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 89 32 24 53 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Danske Hospitalsklovne. Så sørger de for at tilmelde dig.

Er du el-kunde hos OK?

Har du et OK Benzinkort, kan du fordoble støtten til Danske Hospitalsklovne, hvis du samtidig er el-kunde hos OK. Som el-kunde støtter du nemlig med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Det samme gælder for mobiltelefoni, som OK også tilbyder. Er du interesseret i at skifte mobilselskab og støtte Danske Hospitalsklovne endnu mere, så kan du læse mere her

Her hos Danske Hospitalsklovne er vi meget taknemmelige for sponsoraftalen med OK Benzin - og for det bidrag, du giver til hospitalsklovnene, hver gang du tanker. ❤️3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.