Velgørenhedsvandring støtter Danske Hospitalsklovne

26/05/2016 - 10:47

(Pressemeddelelse Dansk Motions Forbund)

Lørdag den 11. juni afholder Dansk Motions Forbund Velgørenhedsvandring, hvis overskud ubeskåret går til Danske Hospitalsklovne.
Prisen er 30,- kroner for at deltage.
Der er ture på 5 og 10 km, så alle kan være med.

Gå en tur for Danske Hospitalsklovne

Lørdag den 11. juni afholder Dansk Motions Forbund 10 velgørenhedsvandringer landet over til fordel for Danske Hospitalsklovne. Det er en årlig tilbagevendende tradition, at Dansk Motions Forbund arrangerer vandreture for at støtte velgørende organisationer.
Igen i år faldt valget på Danske Hospitalsklovne.
”Danske Hospitalsklovne gør et kæmpe arbejde for de børn, som af en eller anden grund er indlagt på hospitalerne. De gør et hospitalsophold lidt sjovere og nok også mere overskueligt.” Siger Bo Nielsen Aktivitetskoordinator i Dansk Motions Forbund, og fortsætter: ”Derudover fjerner de noget af den skræk, der er forbundet med at være indlagt et fremmed sted, eller f.eks. det at skulle stikkes. Desuden syntes vi, at de mennesker der går ud og gør sådan et stykke arbejde, må have et vældigt overskud, hvilket er beundringsværdigt.”
Danske Hospitalsklovne er afhængige af private donationer, fonde og virksomhedssponsorater. Derfor er arrangementer som dette noget foreningen nyder rigtig godt af.
”Vi er altid meget glade og taknemmelige når folk tager et initiativ til at samle penge ind til vores arbejde på børneafdelingerne i Danmark” udtaler Sissel Witt fra Danske Hospitalsklovne. ”Vi vil rigtig gerne være i stand til at nå ud til endnu flere indlagte børn og derfor er et arrangement, som velgørenhedsvandringen en rigtig god ide. Det skaber opmærksomhed omkring det arbejde vi laver, vi får nogle midler ind som gør os i stand til at udfører det arbejde og så er der jo en masse glade danskere som kommer ud og går i den skønne danske natur.”
Om man vil gå 5 eller 10 km, bestemmer man selv. Det koster 30,- kroner at deltage og overskuddet går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.
Gå ind på www.dmf-ivv.dk og se under ”Velgørenhedsvandring” hvor i dit lokalområde der bliver gået en tur i velgørenhedens tjeneste.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.