Vi er på vej tilbage...

Det har kriblet i vores fingre og tæer for at komme tilbage og besøge de indlagte børn. Det er derfor med stor (gensyns)glæde, at vi nu er tilbage med hospitalsklovne flere steder i landet.

Coronakrisen har siden 10. marts sat en midlertidig stopper for vores besøg på landets børneafdelinger, i børne- og ungdomspsykiatrien og på de øvrige behandlingssteder, vi besøger. Vi har savnet at være der (fysisk) for de indlagte børn og i stedet knoklet for at sprede smil og glæde ad digitale veje på Facebook, Instagram og YouTube.

Langsomt som samfundet er ved at åbne igen, kommer vi også tilbage i klovne-arbejdstøjet. Vi er løbende i dialog med besøgsstederne, og sammen tilrettelægger vi, hvornår, hvor ofte og hvordan vores hospitalsklovne kan være der.

Vores tilbagevenden er naturligvis forbundet med en række restriktioner. Vi har (som altid) stor fokus på hygiejne, og vi følger myndighedernes anbefalinger om afstand. Nogle steder er vi tilbage med fuld klovnebemanding, andre steder kommer vi kun en enkelt klovn.

Fra august er vi fysisk tilbage på 23 besøgssteder, mens vi besøger indlagte børn gennem vinduerne 2 steder. Situationen ændrer sig dag for dag, uge for uge. Vi glæder os til at være tilbage for fuld styrke igen på alle besøgssteder i landet.

Vinduesbesøg

Nogle steder besøger vi de indlagte børn gennem vinduerne, som her i Slagelse, hvor Flip og Viola besøger Anna:

Det samme gør Baroli og Todaysi på Aarhus Universitetshospital Skejby:

Besøg på afdelingerne

Andre steder er vi tilbage på næsten almindelig vis. Her er det Makaroni og Petunia, der glade er tilbage på Regionshospitalet Viborg:

Frk. Lakrids og hendes makker Boing er tilbage på Aabenraa Børnepsykiatrisk Dag- og Døgnafsnit: 

På Holbæk Sygehus er Ziggo og Zippo tilbage: 

Fandango retter på butterflyen og er klar til opstart på Regionshospitalet Randers:

... og nordpå er en glad Tut tilbage på Aalborg Universitetshospital Nord:

Har du brug for mere information?

Hvis du ønsker nærmere information om, hvilke besøgssteder vi kommer på, kan du sende en mail til: julie@danskehospitalsklovne.dk3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.