Vi er med i arvesamarbejdet Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er navnet på et nyt, stort arvesamarbejde, hvor 31 velgørende organisationer, heriblandt Danske Hospitalsklovne, går sammen om at få danskerne til at tage stilling til arv og testamente til velgørende formål.

Kun 17 % af danskerne skriver i dag testamente, og det er for få. Det vil vi gerne lave om på med det nye samarbejde. 

Formålet med samarbejdet er at gøre danskerne opmærksomme på muligheden for at støtte et velgørende formål via testamente og arv. De fleste er ikke klar over, hvordan det gøres, og mange tror, at det er besværligt og tidskrævende, men faktisk er det nemmere end du tror. 

Det Gode Testamente, og det dertilhørende website, skal give danskerne indsigt i, hvor stor en forskel en arv til et velgørende formål kan have. Samtidig skal det bidrage til at lette proceduren for oprette et testamente. 

Testamenterer du et beløb, eller en andel, til Danske Hospitalsklovne, så er du med til at sikre, at hospitalsklovnene fortsat kan komme på landets børneafdelinger og sprede smil og glæde til akut og kronisk syge børn. Læs mere om, hvordan du gør det nemt her.

I Danske Hospitalsklovne håber vi, at arvesamarbejdet vil få flere til at overveje muligheden for at testamente en andel til Danske Hospitalsklovne og gøre en forskel for indlagte børn.

Læs mere om arvesamarbejdet Det Gode Testamente på: www.detgodetestamente.dk3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.