Opdatering: Sådan er vi der for børnene under corona

22/12/2020 - 12:37

Coronakrisen forhindrer os desværre i at komme fysisk ud og besøge mange af de børneafdelinger og behandlingssteder, vi plejer at være på. Men den forhindrer os ikke i stadig at arbejde for vores kernesag, nemlig at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi tester løbende nye metoder til, hvordan vi bedst kan støtte indlagte børn og deres forældre i coronatiden, og vi gør blandt andet følgende: 

  • Vi er med online under blodprøvetagning.
  • Vi laver videohilsner til børn, vi kender fra hospitalerne.
  • Vi camperer foran sygehusene og sender børn og familier godt ind og ud.
  • Vi laver online besøg, hvor vi klovner med børnene over skærmen.
     

Vi er stadig på de hospitaler, hvor det er muligt, og når vi besøger de indlagte børn, følger vi altid de gældende retningslinjer for brug af værnemidler og test på de respektive besøgssteder. Derudover bliver vi hjemme ved symptomer på COVID-19, undgår fysisk kontakt, holder afstand og følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedrørende mundbind i det offentlige rum.

Sammen med besøgsstederne sikrer vi, at det både er trygt for de indlagte børn og familier at få besøg, og at det trygt for vores hospitalsklovne at gå på arbejde.

Det er forskelligt, hvordan vi kommer i kontakt med forældre og børn fra sted til sted, men alt koordineres tæt med vores samarbejdspartnere på besøgsstederne.

Har du brug for mere information?

Hvis du ønsker nærmere information om, hvilke besøgssteder vi kommer på, kan du sende en mail til: mette.ambus@danskehospitalklovne.dk

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.