Se skønne minder fra vores godnatbesøg

26/11/2020 - 15:50

Tusind tak for din støtte til Danske Hospitalsklovnes godnatbesøg. Der er ingen tvivl om, at besøgene har spredt stor glæde og tryghed hos indlagte børn og deres forældre. Blandt andre hos 15-årige Emilie, der har fået besøg af Nipo Hipopopolus og Ding Dong på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.  

-        Jeg blev virkelig, virkelig glad for at de kom og besøgte mig. Det fik mig til tænke på noget andet end, at jeg er syg, fortæller hun.

For mange børn er puttetid lig med ro, tryghed og måske en godnatsang, men for indlagte børn kan denne tid være ekstra svær, for det kan være vanskeligt at falde i søvn i fremmede omgivelser på hospitalet, og sådan havde Emilie det også.

-        Jeg havde været meget nervøs og havde haft svært ved at sove, for der var mange tanker at ligge og tænke på, men da hospitalsklovnene kom forbi, fik de mig til at tænke på noget sjovt, siger hun.

 

Hospitalsklovnene rykkede ud for at hygge om børn og familier i de mørke novemberaftener med godnatsang, eventyrlige historier og tryllestøv. De har blandt andet været på besøg på Holbæk Sygehus, Sjællands Universitetshospital Roskilde, Slagelse Sygehus, Aarhus Universitetshospital Skejby og Sygehus Sønderjylland. Tryk på videoen og kom med på godnatbesøg. 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.