CSR partnerskaber

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne har et CSR partnerskab med. Ønsker din virksomhed også at indgå et større partnerskab med Danske Hospitalsklovne, så kontakt seniorprojektleder Selina Sørensen på selina@danskehospitalsklovne.dk eller 8111 1089 

Danæg er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Samarbejdet består af kampagner, fælles kommunikation og meget mere.  

Lidl er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Lidl giver deres kunder mulighed for at støtte vores arbejde ved at donere flaskepant. Derudover er Lidl også sponsor for vores julelotteri.

Carletti giver eksponering til Danske Hospitalsklovne på æskerne med pålægschokolade. Hver gang en forbruger køber én æske, donerer Carletti et fast beløb, dog min. 100.000 kr. pr. år.

Creativ Company er leverandør af kreative ideer og materialer til alle med en kreativ åre. Materialerne til de fine armbånd som bliver solgt til fordel for Danske Hospitalsklovne, kommer fra deres sortiment, og de støtter os hver gang de har mulighed for det.

I 2021 vil Ration løbende lave kampagner i detailhandlen, hvor de donerer 2 kr. pr. solgt snack bar til vores arbejde.

Advokat Benjamin Lundström deltager i velgørenhedsarbejdet som formand for bestyrelsen for Danske Hospitalsklovne og som juridisk rådgiver på pro bono basis.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.