Jeg samler ind fordi: 

Dette er både en INDSAMLING til Danske Hospitalsklovne og en invitation til en YOGAEVENT (en bonus ). Min indsamling er for ALLE - Du kan sagtens bidrage uden at skulle til yoga!

Hej :-) Jeg hedder Christina Louise og er Yoga og Meditationslærer.

For mig handler både jul og yoga om samhørighed, fællesskab og kærlighed. Om at række ud, og være der for hinanden – også dem, som ikke står os allernærmest. Derfor laver jeg hvert år i december en indsamling OG en yogaevent til støtte for en humanitær sag, hvor børns ve og vel er omdrejningspunktet. I år går støtten ubeskåret til ’DANSKE HOSPITALSKLOVNE’.

De danske hospitalsklovne gør et fantastisk arbejde med at lette livet og hverdagen for syge børn på de danske hospitaler. De arbejder med både magi, fantasi og humør samt med nærvær, indlevelse og anerkendelse. De ser og møder børnene, der hvor de er. Hjælper dem til at acceptere deres følelser, og håndtere den situation de er i. Og de bringer leg, glæde og latter ind på hospitalerne. Det løfter børnenes energi, giver dem fornyet styrke og noget at se frem til. Det er da stort! Jeg er ikke i tvivl om at besøgene fra hospitalsklovnene har en transformerende effekt på børnenes sygdomsforløb, og en positiv effekt på deres ’her og nu’ oplevelse.

SÅ KOM lad os i fællesskab række ud og bidrage, så endnu flere syge børn kan få gavn af disse magiske besøg.

BONUS: Kom med til min yogaevent, hvis du har tid og lyst:

HJERTEÅBENDE YOGA & MEDITATION – FOR ’DANSKE HOSPITALSKLOVNE’.

Torsdag d. 20. December 2018 kl. 17-19.15. Sat Nam Yoga, Wildersplads 9C, Kbh K.

Al indtjening direkte til Danske Hospitalsklovne!

Slip hverdagens travlhed, krav og forventninger for en stund, og overgiv dig i stedet til kroppens puls, åndedrættets flow og hjertets hvisken. Vi laver et mix af slow flow yoga, dybe stræk, meditation og afspænding. Jeg vil guide dig til mere nærvær og hjertekontakt. Ro, åbenhed og glæde. Alle er velkomne. Efter endt praksis (kl. ca. 19) vil der være te og snacks for dem, der har tid og lyst. Der bliver også lejlighed til at høre to vaskeægte og meget skønne Hospitalsklovne fortælle lidt om deres arbejde.

INTERESSERET hvad gør du?:

For tilmelding til yoga, skriv til mig: christinalouise@poivey.dk.

For at give dit bidrag, se funktion til højre på denne side. Alle små som store bidrag er velkomne.

HUSK: dit bidrag er fradragsberettiget. Du kan også skrive en kommentar til dit bidrag og til min indsamling Det vil glæde mig meget, om du vil støtte mit initiativ og foreningens arbejde.

På forhånd tusind tak.

Kærlige hilsner Christina Louise Poivey – Yoga, Meditations- og Mindfulnesslærer

P.S Af hjertet TAK til Anne fra Sat Nam Yoga for at stille det skønne lokale til rådighed!

Christina Louise Poivey
2375 kr.
indsamlet
48% Indsamlet af målet
0 kr. 5000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 8928 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.