Samarbejdspartnere

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne samarbejder med på forskellig vis. Ønsker din virksomhed også at samarbejde med Danske Hospitalsklovne, så kontakt projektleder Cecilie Schantz på cecilie@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823

A-one Solutions leverer Danske Hospitalsklovne’s IT infrastruktur og den daglige IT support. 

BaltNav er en dansk shipping virksomhed som tilbyder innovative transport løsninger for ocean gående søfragt. Fra vores kontorer i København, Istanbul og Sct. Petersborg søger vi at tænke udenfor boxen samt være flexible og competitive overfor vores klienter.

Cleaning Dolphines hjælper os med at holde vores klovnebil ren og pæn, så vi ser ordentlige ud, når vi besøger hospitaler og øvrige samarbejdspartnere i landet.

DrugStars er en App som minder dig om at tage din medicin korrekt hver dag. Når du tager din medicin optjener du point, som du kan omdanne til en donation til f.eks. Danske Hospitalsklovne. På den måde kan du hjælpe - helt gratis - bare ved at tage din medicin.

Vi har støttet Danske Hospitalsklovne med gratis rullegardiner til kontoret. Hos Gardinbus har vi 15 års erfaring, så vi kan yde vores kunder professionel vejledning samt kvalitetsvarer med prisgaranti.

                             

Heidrick & Struggles hjælper os med at sætte det bedst kvalificerede bestyrelses- og ledelsesteam. 

Hoptimist har designet to klovnehopitmister, Bibi Bimble og Bobo Bumble. Når du køber enten Bibi eller Bobo støtter du Danske Hospitalsklovne.

Jydsk Emblem Fabrik hjælper med at producere bagdes til uddeling på hospitalerne, til en god pris. 

Lirum Larum Leg er en netbutik, der sælger kvalitetslegetøj til børn. Lirum Larum Leg varetager vores webshop, så når du handler de varer som støtter Danske Hospitalsklovne, går hele overskuddet til vores arbejde.

Lomax A/S er totalforsynende til erhvervslivet inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, husholdning og forfriskninger. Lomax hjælper Danske Hospitalsklovne med at generere midler til at kunne besøge endnu flere indlagte børn.

MBK hjælper os med at blive klogere og styrke vores kompetencer, ved at give os plads på nogle af deres kommunikationskurser i København.

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed med et sortiment bestående af møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet, der forhandles i mere end 80 lande verden over. Vi støtter Danske Hospitalsklovne med rabat på møbler til kontoret.

OK har oprettet en benzinkort-sponsoraftale med Danske Hospitalsklovne. Det betyder, at du kan tilknytte dit OK benzinkort til Danske Hospitalsklovne. Hver gang du tanker, donerer OK 6 øre pr. liter brændstof til hospitalsklovnenes arbejde. Du skal blot ringe til OK på 70 10 20 33, så er du i gang.

Pulsoximetershop.dk er en webshop, der tilbyder et stort udvalg af pulsoximetre til sundhedssektoren og private forbrugere. Hver gang Pulsoximetershop.dk sælger et pulsoximeter, støtter vi Danske Hospitalsklovne med 25 kr. til deres beundringsværdige arbejde.

Severin er et kursuscenter med plads til liv og læring. På Severin fokuserer vi på samarbejde og kreativitet. Beliggende i Middelfart med en enestående udsigt ud over Lillebælt og de to broer til Jylland, er Severin et godt sted at mødes.

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot. Sjøbeck har afholdt flere arrangementer med deres kunder, hvor hele overskuddet er doneret til Danske Hospitalsklovne.

Stickerland støtter DHK, fordi glæde er vigtig – glæde som indlagte børn har brug for. Vi laver fine klovne -tatoveringer til reduceret pris, og håber de får smilene frem. Vi klarer også andre former for tryk-opgaver.

Toptryk Grafisk har siden 2016 støttet Danske Hospitalsklovne og donerer årligt tryksager til en værdi af 25.000 kr.   

Toptryk producerer gratis malebøger til børneinstitutioner og børneafdelingerne på de danske sygehuse, og udgiver i et samarbejde bogen ”Nissernes Julekalender historie”, hvor alt overskud af salget går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. 

Unicom leverer IP-telefoniløsningen til Danske Hospitalsklovnes hovedkontor. 

Hos Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du donere dit hår. Danske Hospitalsklovne får 500 kr. pr. kg. hår der doneres. Klik på logoet og læs mere. 

Winther har doneret cykler og løbehjul til Danske Hospitalsklovne i flere omgange

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.