Samarbejdspartnere

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne samarbejder med på forskellig vis. Klik på logoerne og læs om virksomhederne. Ønsker din virksomhed også at samarbejde med Danske Hospitalsklovne, så kontakt projektleder Cecilie Schantz på cecilie@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823

A-one Solutions leverer Danske Hospitalsklovne’s IT infrastruktur og den daglige IT support. 

Acubiz giver os en klækkelig rabat på automatiseringen og digitaliseringen af vores bilagshåndtering og bidrager til vores arbejde for indlagte børn.

BaltNav er en dansk shipping virksomhed som tilbyder innovative transport løsninger for ocean gående søfragt.

Cleaning Dolphines hjælper os med at holde vores klovnebil ren og pæn, så vi ser ordentlige ud, når vi besøger hospitaler og øvrige samarbejdspartnere i landet.

DrugStars er en App som minder dig om at tage din medicin korrekt hver dag. Når du tager din medicin optjener du point, som du kan omdanne til en donation til f.eks. Danske Hospitalsklovne.

Gardinbus.nu har støttet Danske Hospitalsklovne med gratis rullegardiner til kontoret.

                             

Heidrick & Struggles hjælper Danske Hospitalsklovne med at sætte det bedst kvalificerede bestyrelses- og ledelsesteam. 

Jydsk Emblem Fabrik hjælper med at producere bagdes til uddeling på hospitalerne til en god pris. 

Lirum Larum Leg er en netbutik, der sælger kvalitetslegetøj til børn. Lirum Larum Leg varetager vores webshop, så når du handler de varer som støtter Danske Hospitalsklovne, går hele overskuddet til vores arbejde.

Lomax A/S er totalforsynende til erhvervslivet inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, husholdning og forfriskninger. Lomax hjælper Danske Hospitalsklovne med at generere midler til at kunne besøge endnu flere indlagte børn.

MBK hjælper os med at blive klogere og styrke vores kompetencer ved at give os plads på nogle af deres kommunikationskurser i København.

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed med et sortiment bestående af møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet. De støtter Danske Hospitalsklovne med rabat på møbler til kontoret.

OK har en benzinkort-sponsoraftale med Danske Hospitalsklovne. Det betyder, at du kan tilknytte dit OK benzinkort til Danske Hospitalsklovne og donere til os hver gang du tanker benzin.

Når hospitalsklovnene klovner, tryller og laver balloner, gør det de med udstyr fra Pegani i Horsens.

Severin er et kursuscenter med plads til liv og læring, hvor Danske Hospitalsklovne omkostningsfrit kan benytte deres faciliteter.

SG BRAND sælger brandmateriel & førstehjælpsudstyr til både private og virksomheder. Hver gang de sælger udstyr via deres webshop, donerer SG BRAND 10% af salget til vores arbejde.

Sjøbeck Øl og Vand A/S  sælger klovnevand med donation til os og har afholdt flere arrangementer med deres kunder, hvor hele overskuddet er doneret til Danske Hospitalsklovne.

Stickerland støtter Danske Hospitalsklovne og laver fine klovnetatoveringer til reduceret pris

Toptryk Grafisk har siden 2016 støttet Danske Hospitalsklovne og donerer årligt tryksager til en værdi af 25.000 kr.   

Unicom leverer IP-telefoniløsningen til Danske Hospitalsklovnes hovedkontor. 

Hos Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du donere dit hår. Danske Hospitalsklovne får 500 kr. pr. kg. hår der doneres.

Winther har doneret cykler og løbehjul til Danske Hospitalsklovne i flere omgange

Yourticket giver deres kunder muligheden for at donere til Danske Hospitalsklovne, når de køber billetter til arrangementer.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.