Støt som virksomhed

Virksomheders gavmildhed er helt central i vores arbejde for at sprede glæde hos indlagte børn i Danmark. Ved at trykke på linkene kan du se, hvilke virksomheder vi allerede samarbejder med og om hvad.

Et samarbejde kan indeholde tætte langvarige relationer eller være korte konkrete samarbejder. Ønsker din virksomhed at indgå et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, til gavn for os begge, er du velkommen til at kontakte os på samarbejde@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823. I kan også give en enkeltdonation her

Bliv Klovnesponsor

Ønsker din virksomhed at blive sponsor og støtte vores arbejde med en årlig eller kvartalsvis donation, har vi fem forskellige klovnesponsorater:

I udgangspunktet går alle sponsorater til hele organisationens virke og dermed aflønning af alle hospitalsklovnene rundt i hele landet. Se de forskellige hospitaler, som hospitalsklovnene besøger ved at klikke her

Danske Hospitalsklovnes forpligtelser ved et sponsorat udgør en momspligtig leverance, og sponsoratet tillægges således moms. Det er som hovedregel muligt at få fradrag for hele beløbet som driftsudgift jævnfør statsskattelovens § 6.

Ring til os på 21 60 44 78 eller send en mail til sponsorat@danskehospitalsklovne.dk og fortæl os hvilket sponsorat I ønsker at indgå. Sponsorater kan ikke betales via hjemmesiden.