Kæmpe klovnesponsorer

Vores kæmpe klovnesponsorer er virksomheder der har støttet foreningen med 10.000 kroner i 2016/2017. Her kan du se hvem de er.

Firmaet blev grundlagt i 1948 – og har siden 1986 fungeret under navnet Arne Elkjær A/S. Vi er i dag 17 erfarne medarbejder

Aros Capital Partners er et uafhængigt rådgivningsselskab. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og sparring på værdipapirsporteføljer og formuer til vores kunder. Vores kunder vælger os pga. vores erfaring, tilgang og åbenhed omkring deres portefølje inkl. gebyrstrukturen. Vi er ansat af vores kunder – ingen andre.​

BKF-Klima A/S er en ledende leverandør af aircondition og varmepumper til privatboliger og erhvervsliv. 

Brdr. Møller A/S er en moderne entreprenørvirksomhed, der arbejder med bæredygtige løsninger. Vores kompetencer strækker sig fra fjernvarmeopgaver, byggemodning og kloaksanering til belægningsopgaver, snerydning, vand- og stormberedskab. Vi har også stor erfaring med partnering.

Continental er størst på vinterdæk i Europa. Hos Continental Dæk Danmark A/S er vi 33 højt kvalificeret medarbejdere, der varetager salg- og markedsføring for hele Danmark.

 CUBUS.nu er et innovativ arkitektfirma med fokus på bæredygtighed og procesoptimeret bygningdesign.

"Arkitektur med holdning"

Dayz Resorts er fyldt med sjove oplevelser! Vores feriecentre har hver deres unikke charme og udvalg af faciliteter. Uanset valget af feriecenter, garanterer vi ferieoplevelser I sent vil glemme.

Dominus er et af Nordeuropas største Honeywell systemhuse. Vi leverer komplette løsninger indenfor styring og automatik af lys, varme, køl og ventilation.

Ed-data A/S er total leverandør af IT-løsninger til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi repræsenterer alle de anerkendte mærkevareprodukter og et omfattende katalog af konsulentydelser og specialister. Vores fornemmeste opgave er, at gøre det nemt at handle IT og selvsagt til den rigtige pris!  

Enghouse Interactive leverer fleksible og skalerbare løsninger til kundekommunikation. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for at kommunikere med deres kunder efter egne ønsker, hurtigt, effektivt og succesfuldt. 

Eva Solo skaber boligtilbehør og køkkengrej i et eksklusivt dansk design, der kombinerer æstetik, funktionalitet og høj kvalitet. 

FH Contractors A/S er et veletableret mandskabsudlejningsfirma med kompetente håndværkere ansat i Danmark og udlandet.

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, dagligt kaldet FEAS, er et datterselskab af Aarhus Universitets Forskningsfond. FEAS har en ejendomsportefølje på ca. 115.000 kvm. erhvervslejemål og udlejer til Aarhus Universitet og private virksomheder, herunder innovationsmiljøer.

At Greencarrier you will find a strong transport partner who can think outside the box. No challenge is too large or too small, there's always someone at hand, determined to make you, the customer, satisfied.

Kimo Consult er et IT firma fra København med kunder i hele landet. Vi tilbyder alt fra totalløsninger til mindre ad hoc opgaver. Mange af vores kunder har en fastprisaftale og derved undgår de uforudsete udgifter til deres IT. Hosting, rådgivning, samt salg af hardware til favorable priser er også noget vi står for. Hos os er ingen opgaver eller virksomhed for store eller for små.

Alle danskere kender KiMs som leverandør af chips og snacks i høj kvalitet. Poserne fra KiMs møder du i dag stort set i enhver dagligvarebutik over hele landet.

Kosan Crisplant er en projektorienteret virksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales og engineering service, facility management, og salg af gaskomponenter.

K.P. Maskinhandel er beliggende på Tømmervej 1 i Børkop og kan kontaktes på telefon 51284424. 

Larsen Agentur er dansk distributør af nogle af de bedst sælgende mærker indenfor herrebeklædning.

Vi udføre alle opgaver inden for malerfaget, små som store, og står tilrådighed med vejledning om farver, priser og vedligehold, mm. 

Vi lever for at skabe uforglemmelige oplevelser. More than event leverer event produktioner og services i høj kvalitet til det danske erhvervsliv. 

I mpeople er vi specialister i konsulentydelser, rekruttering og rådgivning inden for IT- og elektronik udvikling. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at nå deres mål gennem vores brede netværk af eksperter, som alle har flere års erfaring med at løse specifikke udviklingsopgaver inden for software.

NAVNELAPPER.dk tilbyder special-etiketter, som er udviklet til at tåle ekstreme miljøer og påvirkninger. Etiketterne bruges til at mærke  tøj og ting med navn. Bruges af alle børn og voksne, som har ting de helst ikke vil miste.

PBN AS udvikler, konstruerer og fremstiller specialudstyr og maskiner, der er kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknisk kompleksitet.

QuickPot er en dansk ejet kæde med 28 full-service autoværksteder fordelt over det mest af Danmark.
Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler. 

Sparekassen Kronjylland blev grundlagt i 1829 og beskæftiger i dag cirka 600 medarbejdere fordelt på 42 afdelinger.

Stibo blev grundlagt i 1794. Gennem årene har vi udviklet os fra at være et traditionelt trykkeri til at blive en moderne og avanceret virksomhed, der udmærker sig inden for grafiske processer, produktion og software. 

Valcore A/S er en professionel konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i Microsoft Dynamics CRM. Vi tilbyder pakkeløsninger, med faste rammer og faste priser, der dækker de fleste virksomheders behov til en CRM løsning. 

Affordable Danish lighting design delivered compact.

Rengøring med hjertet – det er essensen af Yding Gruppen. Vi er passionerede og engagerer os i vores kunders forretning. Vi løser nærmest alle tænkelige serviceopgaver for vores kunder.

Rådgivning og salg af hjælpemidler til forebyggelse og lindring er omdrejningspunktet i Zibo Athene. 
Kompetence giver tryghed og som kunde hos os har du adgang til vores kompetencer, den nyeste viden og de bedste produkter inden for vores kerneområder.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.