Kæmpe klovnesponsorer

Vores kæmpe klovnesponsorer er virksomheder der har støttet foreningen med 10.000 kroner i 2017/2018. Her kan du se hvem de er.

Firmaet blev grundlagt i 1948 – og har siden 1986 fungeret under navnet Arne Elkjær A/S. Vi er i dag 17 erfarne medarbejder

Aros Capital Partners er et uafhængigt rådgivningsselskab. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og sparring på værdipapirsporteføljer og formuer til vores kunder. Vores kunder vælger os pga. vores erfaring, tilgang og åbenhed omkring deres portefølje inkl. gebyrstrukturen. Vi er ansat af vores kunder – ingen andre.

Barfoed Group er en privatejet ejendomskoncern med mere end 90 års erfaring i drift og udvikling af fast ejendom, og er kendt som en velkonsolideret og visionær virksomhed. Vi arbejder ud fra en klar strategi om at være en stærk samarbejdspartner. Gennem effektiv drift af selskabets ejendomme udbyder vi kvalitetslejemål til konkurrencedygtige priser.

Selskabet Borgervennen er stiftet i 1788 af mennesker med lyst til at hjælpe andre ud fra mottoet ”For at kunne støtte, må nogen give”.

Borgervennen yder støtte hvor behovet er størst – både til enkeltpersoner, specifikke formål og organisationer der har behov for en håndsrækning

Brdr. Møller A/S er en moderne entreprenørvirksomhed, der arbejder med bæredygtige løsninger. Vores kompetencer strækker sig fra fjernvarmeopgaver, byggemodning og kloaksanering til belægningsopgaver, snerydning, vand- og stormberedskab. Vi har også stor erfaring med partnering.

Mad er vores passion. Vi elsker mad der er lavet fra bunden af friske og simple råvarer. Vi forkæler med alt fra morgenmad, brunch og smørrebrød til lækre aftenmenuer. Vi åbner allerede klokken 9.00 mandag til lørdag, hvor vi står klar med kaffe af høj kvalitet. Fredag og lørdag efter 22.00 spredes lækre cocktails og DJ’ens toner ind til 02.00 . Vi glæder os til at hygge om jer.

Cicon Timber A/S er et internationalt handelshus, der har specialiseret sig i at source og sælge certificeret løvtræ til den globale gulv- og møbelindustri.

 

Reconor består af forretningsområderne City Container og Norrecco og har ca. 400 medarbejdere. Koncernen specialiserer sig inden for den mest moderne og miljørigtige behandling af jord, bygge-  anlægs- og industriaffald og har hovedkontor i Farum. 

Condi leverer et bredt sortiment af fødevarer, køkkengrej og emballage til Konditorier, Konfekture, Hotel & Restaurationsbranchen.

Continental er størst på vinterdæk i Europa. Hos Continental Dæk Danmark A/S er vi 33 højt kvalificeret medarbejdere, der varetager salg- og markedsføring for hele Danmark.

 CUBUS.nu er et innovativ arkitektfirma med fokus på bæredygtighed og procesoptimeret bygningdesign.

"Arkitektur med holdning"

DISCnordic er en af Danmarks største udbydere af HR-værktøjer og løsninger til rekruttering og organisationsudvikling. Vi er sparringspartner for alle dele af dansk erhvervsliv – fra de største koncerner til enkeltmandsvirksomheder – og vi arbejder sammen med både private og offentlige virksomheder. Vi støtter klovnene fordi de gør et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt sygdomsramte børn og deres pårørende.

Vi udvikler intelligent kommunikation til Sundhedsvæsnet med speciale i landsdækkende softwareløsninger, som vi selv drifter.

Vi har udviklet Web-Patient til patienter til formidling og deling af oplysninger mellem patient, praktiserende læge og andre parter, som samarbejder om patientens helbred.

Vi er arkitekten bag infrastrukturen af laboratorierekvisitioner i WebReq, som er et rekvireringssystem til speciallæger, læger og hospitaler over hele Danmark.

Dominus er et af Nordeuropas største Honeywell systemhuse. Vi leverer komplette løsninger indenfor styring og automatik af lys, varme, køl og ventilation.

DS Smith Packaging Denmark er Danmarks førende producent af bæredygtige emballage- og displayløsninger og en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc, der beskæftiger 27.000 medarbejdere i mere 37 lande.

Dunchsforlag.dk blev oprettet i 2008 af virksomheden Madam Dunks Unikt Design, som lukkede efter 41 år i 2018. Hendes seneste bog om Livsmod & Livsglæde på trods af uhelbredelig sygdom har hun valgt at give hele overskuddet til Danske Hospitalsklovne. 

Enghouse Interactive leverer fleksible og skalerbare løsninger til kundekommunikation. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for at kommunikere med deres kunder efter egne ønsker, hurtigt, effektivt og succesfuldt. 

F. Weien Svendsen A/S er en moderne glarmestervirksomhed i Brøndby, med speciale i autoglas og facader i glas og aluminium.

Så tag fat i os og hør om vores priser og kompetencer, når du skal bruge rengøring i Københavnsområdet. Vi kører ud til store og mindre virksomheder og gør rent på både kontorer, byggepladser, i ejendomsforeninger og i industrien. Her hjælper vi med alt fra vedligehold til drift og erhvervsrengøring. Med 31 års erfaring i branchen har vi opnået en stor kundekreds samt en vigtig erfaring og viden om erhvervsrengøring, som gør os hurtige og effektive. 

Alle danskere kender KiMs som leverandør af chips og snacks i høj kvalitet. Poserne fra KiMs møder du i dag stort set i enhver dagligvarebutik over hele landet.

Kosan Crisplant er en projektorienteret virksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales og engineering service, facility management, og salg af gaskomponenter.

K.P. Maskinhandel er beliggende på Tømmervej 1 i Børkop og kan kontaktes på telefon 51284424. 

Landal GreenParks har fem ferieparker i Danmark beliggende i Jylland. Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Ebeltoft, Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand.

I hele Europa har Landal GreenParks 85 parker som ligger i naturskønne omgivelser med sjove aktiviteter for hele familien. Ferie midt i naturen

Larsen Agentur er dansk distributør af nogle af de bedst sælgende mærker indenfor herrebeklædning.

Vi udføre alle opgaver inden for malerfaget, små som store, og står tilrådighed med vejledning om farver, priser og vedligehold, mm. 

Parker Hannifin er verdens førende inden for ”Motion & Control” teknologier. Ved hjælp af vores tekniske ekspertise og brede vifte af teknologier er Parker med til at løse verdens største tekniske udfordringer og bl.a. forbedre livskvaliteten for mennesker overalt i verden.

PBN AS udvikler, konstruerer og fremstiller specialudstyr og maskiner, der er kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknisk kompleksitet.

PICit arbejder med udvikling, implementering og drift af informationslogistiske løsninger til transport-, logistik og offshore branchen. Vi støtter klovnene, fordi de giver børnene en tiltrængt adspredelse og hjælp i en eller træls situation eller hverdag.

QuickPot er en dansk ejet kæde med 28 full-service autoværksteder fordelt over det mest af Danmark.
Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler. 

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed og har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring.

Sparekassen Kronjylland blev grundlagt i 1829 og beskæftiger i dag knap 700 medarbejdere fordelt på 53 afdelinger.

Stibo blev grundlagt i 1794. Gennem årene har vi udviklet os fra at være et traditionelt trykkeri til at blive en moderne og avanceret virksomhed, der udmærker sig inden for grafiske processer, produktion og software. 

Triolab sælger IVD-udstyr primært til sundhedssektoren. Vores produkter omfatter især instrumenter og test til brug inden for forskellige laboratoriespecialer, og hertil tilbyder vi rådgivning, sparring, support og teknisk service.

Furniture and lighting company. Our designs are rooted in the diverse urban landscape and raw nature surrounding our home in the pulsating heart of Copenhagen. UMAGE is present in 40 countries around the world.

Valcore A/S er en professionel konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i Microsoft Dynamics CRM. Vi tilbyder pakkeløsninger, med faste rammer og faste priser, der dækker de fleste virksomheders behov til en CRM løsning. 

Rengøring med hjertet – det er essensen af Yding Gruppen. Vi er passionerede og engagerer os i vores kunders forretning. Vi løser nærmest alle tænkelige serviceopgaver for vores kunder.

Rådgivning og salg af hjælpemidler til forebyggelse og lindring er omdrejningspunktet i Zibo Athene. 
Kompetence giver tryghed og som kunde hos os har du adgang til vores kompetencer, den nyeste viden og de bedste produkter inden for vores kerneområder.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.