Kæmpe klovnesponsorer

Kæmpe klovnesponsorer er virksomheder, der har støttet foreningen med 11.000-25.000 kr. (+ moms) i 2018/2019. Her kan du se, hvem de er.

Vil du vide mere, så kontakt os på post@danskehospitalsklovne.dk eller 78 77 95 00 

Firmaet blev grundlagt i 1948 – og har siden 1986 fungeret under navnet Arne Elkjær A/S. Vi er i dag 17 erfarne medarbejder

Aros Capital Fondsmæglerselskab er et uafhængigt rådgivningsselskab. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og sparring på værdipapirsporteføljer og formuer til vores kunder. Vores kunder vælger os pga. vores erfaring, tilgang og åbenhed omkring deres portefølje inkl. gebyrstrukturen. Vi er ansat af vores kunder – ingen andre.

Barfoed Group er en privatejet ejendomskoncern med mere end 90 års erfaring i drift og udvikling af fast ejendom, og er kendt som en velkonsolideret og visionær virksomhed. Vi arbejder ud fra en klar strategi om at være en stærk samarbejdspartner. Gennem effektiv drift af selskabets ejendomme udbyder vi kvalitetslejemål til konkurrencedygtige priser.

Mad er vores passion. Vi elsker mad der er lavet fra bunden af friske og simple råvarer. Vi forkæler med alt fra morgenmad, brunch og smørrebrød til lækre aftenmenuer. Vi åbner allerede klokken 9.00 mandag til lørdag, hvor vi står klar med kaffe af høj kvalitet. Fredag og lørdag efter 22.00 spredes lækre cocktails og DJ’ens toner ind til 02.00 . Vi glæder os til at hygge om jer.

Cicon Timber A/S er et internationalt handelshus, der har specialiseret sig i at source og sælge certificeret løvtræ til den globale gulv- og møbelindustri.

 

Reconor består af forretningsområderne City Container og Norrecco og har ca. 400 medarbejdere. Koncernen specialiserer sig inden for den mest moderne og miljørigtige behandling af jord, bygge-  anlægs- og industriaffald og har hovedkontor i Farum. 

Condi leverer et bredt sortiment af fødevarer, køkkengrej og emballage til Konditorier, Konfekture, Hotel & Restaurationsbranchen.

Continental er størst på vinterdæk i Europa. Hos Continental Dæk Danmark A/S er vi 33 højt kvalificeret medarbejdere, der varetager salg- og markedsføring for hele Danmark.

 CUBUS.nu er et innovativ arkitektfirma med fokus på bæredygtighed og procesoptimeret bygningdesign.

"Arkitektur med holdning"

DISCnordic er en af Danmarks største udbydere af HR-værktøjer og løsninger til rekruttering og organisationsudvikling. Vi er sparringspartner for alle dele af dansk erhvervsliv – fra de største koncerner til enkeltmandsvirksomheder – og vi arbejder sammen med både private og offentlige virksomheder. Vi støtter klovnene fordi de gør et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt sygdomsramte børn og deres pårørende.

Dominus er et af Nordeuropas største Honeywell systemhuse. Vi leverer komplette løsninger indenfor styring og automatik af lys, varme, køl og ventilation.

DS Smith Packaging Denmark er Danmarks førende producent af bæredygtige emballage- og displayløsninger og en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc, der beskæftiger 27.000 medarbejdere i mere 37 lande.

Dunchsforlag.dk blev oprettet i 2008 af virksomheden Madam Dunks Unikt Design, som lukkede efter 41 år i 2018. Hendes seneste bog om Livsmod & Livsglæde på trods af uhelbredelig sygdom har hun valgt at give hele overskuddet til Danske Hospitalsklovne. 

ED-data er en 100% dansk privatejet totalleverandør af digital IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Enghouse Interactive leverer fleksible og skalerbare løsninger til kundekommunikation. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for at kommunikere med deres kunder efter egne ønsker, hurtigt, effektivt og succesfuldt. 

F. Weien Svendsen A/S er en moderne glarmestervirksomhed i Brøndby, med speciale i autoglas og facader i glas og aluminium.

Så tag fat i os og hør om vores priser og kompetencer, når du skal bruge rengøring i Københavnsområdet. Vi kører ud til store og mindre virksomheder og gør rent på både kontorer, byggepladser, i ejendomsforeninger og i industrien. Her hjælper vi med alt fra vedligehold til drift og erhvervsrengøring. Med 31 års erfaring i branchen har vi opnået en stor kundekreds samt en vigtig erfaring og viden om erhvervsrengøring, som gør os hurtige og effektive. 

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen.
FTZ står bag værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Servicepartner, Carpeople og 100% Autotjek.

Fugtspecialisten ApS. har igen i år valgt at sponsorere DanskeHospitalsklovne da formålet er fremragende. Fugtspecialisten udfører fugtsikring i alle boliger og facader.
 

HD Ejendomme danner med lejeboliger og erhvervslejemål fordelt i hele Danmark, ramme om mange personers hverdag.
Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde tidssvarende og indbydende lejemål samt yde den bedst mulige service til vores lejere.
Derfor er ”Vi samler på glade lejere!” vores motto og mantra i alt vi gør.

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Vi klæder Europas virksomheder og begivenheder på. Vi leverer Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

Kosan Crisplant er en projektorienteret virksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales og engineering service, facility management, og salg af gaskomponenter.

K.P. Maskinhandel er beliggende på Tømmervej 1 i Børkop og kan kontaktes på telefon 51284424. 

Vi kan næsten det hele – og lidt mere til – så har du brug for en kompetent Kloakmester, som kan klare alt fra kloakservice til TV inspektion, står et team af dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for lille og vi tilbyder kloakservice og kloakarbejde i alle afskygninger.

Landal GreenParks har fem ferieparker i Danmark beliggende i Jylland. Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Ebeltoft, Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand.

I hele Europa har Landal GreenParks 85 parker som ligger i naturskønne omgivelser med sjove aktiviteter for hele familien. Ferie midt i naturen

Løgten Invest er et ejendomsselskab med base i Skødstrup, nord for Aarhus. I 1997 købte vi den første ejendom i Rønde og har i dag 15 ejendomme med 175 erhvervslejere over hele landet. Vi er et mindre firma med korte beslutningsveje og et godt forhold til vores lejere. Vi er vant til at renovere bygningerne til forskellige formål, også større renoveringsprojekter. 

Vi udføre alle opgaver inden for malerfaget, små som store, og står tilrådighed med vejledning om farver, priser og vedligehold, mm. 

Meyerdonations formål er at uddele legatportioner og donationer til projekter, der henvender sig til, omhandler eller vedrører børn og unge og disses forhold, med primær fokus på Aarhus og det østjyske område. Det kan være til sociale og kulturelle formål, til børne- og ungeaktiviteter, uddannelsesformål, til humanitært arbejde, historiske projekter samt til almenvelgørende formål. Donationer og ydelser kan ske til både personer og til institutioner inden for almenvelgørende eller almennyttige områder.

PBN AS udvikler, konstruerer og fremstiller specialudstyr og maskiner, der er kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknisk kompleksitet.

POWER er Danmarks nye elektronikgigant. POWER har samme lave pris i butik som på net, og prisrobotten opdaterer konstant både de elektroniske prisskilte i butikkerne samt på power.dk. Hvidevarer og elektronik til lave priser.

Q-Park har åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder i hele landet og administrerer ca. 72.000 parkeringspladser i Danmark. Find mere information om Q-Park på www.q-park.dk.

Vi er et ung og ambitiøs dansk inventarsnedkeri fyldt med entusiastiske medarbejdere som brænder for snedkerfaget. Vi skaber primært specialindretning, køkkener, restauranter, butiks-og kontor- samt hotelinventar. Vi er eksperter inden for konstruktion i især træ og Corian, men producerer naturligvis også i andre materialer. Vi arbejder oftest som leverandør til arkitekter, indretningsfirma, møbelhuse samt designere indenfor både den private samt offentlige sektor, og vi forstår at fastholde vores kunder.

RL Components blev grundlagt i 2015 og er i dag blandt Europas førende indenfor teknisk service og udvikling til togoperatører. Hos RL Components er vi specialister i togteknik og intet andet. Vi leverer komponenter og tilbehør, udfører reparationer og renoveringer, udvikler nye komponenter og redigerer software.

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed og har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring.

Sparekassen Kronjylland blev grundlagt i 1829 og beskæftiger i dag knap 700 medarbejdere fordelt på 53 afdelinger.

Stibo blev grundlagt i 1794. Gennem årene har vi udviklet os fra at være et traditionelt trykkeri til at blive en moderne og avanceret virksomhed, der udmærker sig inden for grafiske processer, produktion og software. 

Vi har fokus på sundhedsfaglig validerede nationale løsninger, som skaber sammenhæng for borgerne i mødet med sundhedsvæsnet. Vi har udviklet Web-Patient til patienter til formidling og deling af oplysninger mellem patient, praktiserende læge og andre parter, som samarbejder om patientens helbred. Vi er arkitekten bag infrastrukturen af laboratorierekvisitioner i WebReq, som er et rekvireringssystem til speciallæger, læger og hospitaler over hele Danmark.

Furniture and lighting company. Our designs are rooted in the diverse urban landscape and raw nature surrounding our home in the pulsating heart of Copenhagen. UMAGE is present in 40 countries around the world.

Washpower udvikler og sælger højt-ydende vaskerobotter til det industrielle segment. Kodeordene for os er: enkel, robust, fleksibel teknologi og minimum af vedligehold. Vi er i dag repræsenteret i mere end 18 lande med +400 kørende robotter.

Rengøring med hjertet – det er essensen af Yding Gruppen. Vi er passionerede og engagerer os i vores kunders forretning. Vi løser nærmest alle tænkelige serviceopgaver for vores kunder.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.