Megasponsorer

Mega klovnesponsorer er virksomheder, der har støttet foreningen med et større beløb i 2018/2019. Her kan du se, hvem de er.

Vil du vide mere, så kontakt os på post@danskehospitalsklovne.dk eller 78 77 95 00

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. Vores 3.000+ dedikerede medarbejdere hjælper 20.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser. I Danmark er vores 300+ medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus.

Vi udfører krævende jernbaneanlægsarbejde i hele Danmark. Vi tilbyder håndtering af kørestrømsafbrydelser, samt vedligehold, reparation og etablering af nye kørestrømsanlæg. Undervisning af kommende lokomotivførere i litra- og stræknings-kendskab. Sikkerhedsgodkendelse hos Banedanmark, og kan bistå som sikkerhedsansvarlig for firmaer som ønsker at arbejde ved jernbanen.

Dymak er en førende global handelsvirksomhed, der designer og sourcer unikt tilbehør til hjem og have.Vores speciale ligger i potter, kurve, zinkspande og plante stickers. Vi kan fremstille potter og tilbehør i ethvert materiale, og du kan få dem i alle farver, størrelse og forme, du ønsker. Vores designere rejser hele året rundt, for at få de nyeste idéer og trends inden for Home-Deco sektoren.

Fagerberg er et handels- og ingeniørfirma med et bredt program indenfor ventiler, instrumenter, analyse, sikkerhed og service. Vi er glade for at kunne støtte Danske Hospitalsklovne i deres vigtige arbejde.

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, dagligt kaldet FEAS, er et datterselskab af Aarhus Universitets Forskningsfond. FEAS har en ejendomsportefølje på ca. 115.000 kvm. erhvervslejemål og udlejer til Aarhus Universitet og private virksomheder, herunder innovationsmiljøer.

Med MaxMee får du mere overskud, en effektiv timeout, eller inspiration til dine udfordringer? Få eget ”bibliotek” med hundredvis af lyd- og videospeaks, lavet af specialister specielt til MaxMee. Få deres guldkorn døgnet rundt på vores app! 

I mpeople er vi specialister i konsulentydelser, rekruttering og rådgivning inden for IT- og elektronik udvikling. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at nå deres mål gennem vores brede netværk af eksperter, som alle har flere års erfaring med at løse specifikke udviklingsopgaver inden for software.

Nordbyens Energi & VVS A/S er din loyale samarbejdspartner indenfor alle typer installationsvirksomhed. Vi leverer totalløsninger indenfor energikilder, VVS, ventilation og blik.
Vi er glade for at kunne støtte hospitalsklovnenes fantastiske arbejde.

R. Jacobsen Holding A/S er et privatejet holdingselskab med investeringsaktiviteter inden for fast ejendom, kapitalandele og formuepleje.

TRASBO er en af Danmarks ældste servicevirksomheder. Vi er specialiseret i rengøring for private og virksomheder, vinduespolering samt vask til kommunalt visiterede borgere. Vi er glade for at støtte de Danske Hospitalsklovne.

Vestergaard Huse bygger parcelhuse, der skaber de bedste rammer for familien. Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish. En vigtig del af fundamentet i firmaet er, at vores kunder føler sig trygge og har fuldt overblik. Vi er fleksible og åbne hele vejen igennem et byggeprojekt, fordi vi har kunden i centrum.

Vi tilbyder transportbranchen og industrien effektive smøre- og filterløsninger, som kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne i virksomheden. Med vores store erfaring og adgang til unikke produkter, kan vi både give sparring og levere produkter af højeste kvalitet. Vores dybe rødder inden for transport og jernbanedrift giver os en god forudsætning for at give kvalificerede bud på reducering af vedligeholdelsesomkostningerne.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.