Jeg samler ind fordi: 

Kære DIG. Mit navn er Henny Jensen.

Jeg er uddannet pædagog og har indtil fornyligt arbejdet i "verdens bedste børnehave" Kulturbørnehaven Gades Gård i Fredericia. Jeg blev i januar desværre sygemeldt, med det de kloge kalder for en psykisk belastningsreaktion/stress/angst. Tjaaa... det blev lige for meget for mig at være mig, og min omsorgskonto brast sammen. Nu øver jeg mig i at blive klar til at komme igang igen med noget nyt - og jeg tænker som ordsproget siger "når én dør lukkes, åbnes der altid en ny ;-) "

Siden 2010 har jeg suppleret min pædagogstilling, med min selvstændige bibeskæftigelse Det Kreative Værksted, hvor jeg bl.a. laver malerier, forskellige tegne- og illustrationsopgaver, vægmalerier o.lign. Det er her jeg lader op og får energi - pt er det hele dog lukket ned indtil jeg igen er klar til en raskmelding. Jeg har afholdt workshops og foredrag om pædagogik og kreativitet for personale i både daginstitutioner og skoler, og så har jeg været ansat som billedkunstunderviser på Den Kreative Skole i Fredericia, hvor jeg har undervist børnehave- og skolebørn. Lige indtil for et par år siden, hvor jeg måtte nøjes med kun at have én arbejdsgiver.

Jeg er nemlig også mor i en skøn familie, som består af min mand og vores to børn på hhv 15 og 11 år. Dette er jo en gave i sig selv, og selvom det kan være en udfordring til tider, så elsker jeg det vi har sammen, og er dybt taknemmelig for at vi har hinanden, og at vi alle som sådan er sunde og raske. Når jeg skriver som sådan, så er det fordi, at vi desværre også ved, hvordan det er at være en familie, som ind imellem er udfordret på forskellige måder. Vores datter var 10 år, da hun fik den kroniske sygdom crmo (kort fortalt, knoglebetændelse) og er derfor i perioder på skrap medicin. I disse perioder er vi tilknyttet Odense Universitets Hospital, og møder ofte hospitalsklovnene på arbejde når de spreder smil og løjer blandt børn og voksne. Vores søn fik i samme periode en ADD-diagnose, og har ind imellem nogle udfordringer hvor han synes, at skolen kan være rigtig svær. Dog er de nogle ganske fantastiske børn begge to, og vi sætter en ære i at huske os selv på, at være taknemmelige for det vi har, og at vi er heldige at have hinanden. Og nu tænker du måske, hvorfor jeg fortæller det her. Jo, det gør jeg fordi, at jeg tror på, at hvis man kan sprede smil og glæde hos andre, så skal man gøre det - og jeg vil gerne vise mine børn, at det kan man fx ved at give noget videre til andre, uden at forvente at få noget igen. Ligesom klovnene giver noget til børnene på afdelingerne rundt omkring i Danmark, så vil jeg også bidrage ved at give noget videre af det som jeg kan. Derfor har jeg fået lavet en malebog, som forhåbentligt vil bringe et smil på læben hos den, der enten modtager en tegning derfra, eller sidder og fordyber sig med farvelægningen. Alle har brug for smil og opmuntring, især når tingene er svære. Børn burde ikke kæmpe med sygdom og tristhed – smil, kram og søde ord koster ikke spor, og måske kan det få tankerne væk fra det der er svært – bare en lille stund. Det er mit ønske med denne malebog. Bogen vil blive solgt fra min side på facebook; Det kreative værksted v/Henny Jensen og måske kan jeg endda få lov at have den liggende i et par butikker her i byen Fredericia, hvor vi bor.

De bedste hilsner

Henny Jensen 

Henny Jensen
19100 kr.
indsamlet
76% Indsamlet af målet
0 kr. 25000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 11331 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.