Hospitalsklovnen Flip til Klovneløb

Klovneløb Odense NØ

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst — det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Når du deltager i Klovneløb, støtter du nemlig Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn i Danmark.

Et Klovneløb varer i ca. to timer.

Klovneløb arrangeret af Rågelund Efterskole!

Rågelund Efterskole er en efterskole for ordblinde elever. På Rågelund drømmer vi om at skabe et Klovneløb for alle, hvor fællesskabet og den gode oplevelse er i fokus. Der vil være elever på ruten, som kan hjælpe med et skub op ad bakken eller en highfive og et smil.

Ruten er 2 km og omtales blandt eleverne på efterskolen som “Trekanten”. Har man brug for flere kilometer i benene, er man velkommen til at løbe ruten flere gange.

Efter løbet vil der være mulighed for at medbringe eller købe madpakker, som kan nydes rundt på skolens grønne områder. Der vil også være mulighed for at købe kaffe/the og kage. Vi har toiletfaciliteter, som også er tilgængelige for kørestolsbrugere. Derudover er der mulighed for at parkere flere steder på skolen – følg blot anvisningerne fra vores søde p-vagter.

Vi glæder os til en fantastisk dag i jeres selskab, hvor de røde næser viser vejen!

Er du arrangøren af løbet?