Kine sidder i en hospitalsseng med hospitalsklovnene Tuba og Makaroni

Ledige stillinger.

Se hvilke ledige stillinger, der er hos Danske Hospitalsklovne.

Var der ikke lige noget for dig?

Persondatapolitik specifikt for jobansøgere

Når du søger job hos Danske Hospitalsklovne skal du nogle gange selv oploade din ansøgning, cv samt relevante bilag til Jobindex’ rekrutteringssystem, som Danske Hospitalsklovne benytter til rekrutteringsprocesser engang imellem. Vi tilgår oplysningerne via password og egen brugeradgang. Det er kun specielt udvalgte medarbejdere i Danske Hospitalsklovne, som har adgang til dette rekrutteringssystem.

I tilfælde af, at du går videre til en jobsamtale, bliver ansøgning samt CV udskrevet og opbevaret sikkert, så længe ansøgningsprocessen foregår. Når ansættelsesprocessen er overstået, og den endelige kandidat bliver ansat, er det kun denne persons data, der gemmes.

I ansættelsesprocessen kan vi vælge at indhente referencer og foretage personlighedstest (personfølsom oplysning) på kandidater, som går videre til 2. samtale. Dette udføres kun med accept fra dig. Personlighedstests foretages via Thomas International’s testsystem, som vi tilgår med egen brugeradgang og password. Testen opbevares sikkert og forsvarligt på hver kandidat, så længe ansættelsesprocessen står på. Personlighedstesten gemmes kun på den kandidat, som ansættes.

For øvrige punkter bl.a. om indsigelse mod behandling af persondata henviser vi til vores generelle Persondatapolitik

Hospitalsklovnen Makaroni noterer i blok med stor blyant