Presserum

Du er altid velkommen til at kontakte vores presseansvarlige, hvis du lyst til at lave en historie om vores arbejde, har brug for en udtalelse eller savner information om Danske Hospitalsklovne. Her på siden finder du også vores pressebilleder og logo.

Pressekontakt

Anne Hald Madsen

Kommunikationskonsulent

Send mail

92152800

Kommunikationskonsulent Anne Hald Madsen

70

uddannede hospitalsklovne

9.700

klovnevagter i 2023

20

år med næsen i sporet


Er du studerende eller skriver en opgave om vores arbejde?

Er du elev eller studerende og har spørgsmål til vores forening, så send en mail til samabejde@danskehospitalsklovne.dk


Brug af logo

Der er heldigvis mange søde og velvillige personer og virksomheder, som ønsker at støtte vores arbejde. Der er også mange, der gerne vil bruge vores logo til at vise, at de støtter – det forstår vi godt, og vi vil meget gerne hjælpe. Dog er det vigtigt at holde følgende retningslinjer in mente.

  • Brug af Danske Hospitalsklovnes logo må kun ske efter udtrykkelig aftale med Danske Hospitalsklovne. Dette kan ske ved henvendelse til os på samarbejde@danskehospitalsklovne.dk eller tlf. 78 77 95 00.
  • Der findes forskellige logotyper, som skal anvendes afhængigt af, hvordan man støtter – man kan kun få de rette logotyper udleveret efter aftale med Danske Hospitalsklovne. Logoerne kan ikke downloades fra hjemmesiden.
  • Det er kun visse sponsortyper, der giver adgang til brug af vores sponsorlogoer. Klik her og læs mere
  • Efter indgåelse af aftale med os sender vi det logo, som må bruges – det er ikke tilladt at redigere i den udleverede logo-fil eller bruge et andet logo. Logoet må ikke gives videre til tredje part.
  • Brug af logo på tryksager og i grafiske layouts skal altid godkendes skriftligt af Danske Hospitalsklovne.
Dansk Hospitalsklovne logo blå