Klovneløb af Danske Hospitalsklovne skydes igang

Bliv Klovneløbsarrangør.

Har du ben i næsen og lyst til at give dit lokalområde en fælles oplevelse, der virkelig gør en forskel for indlagte børn og familier? Så meld dig som frivillig Klovneløbsarrangør. Vi har i den grad brug for dig, så endnu flere indlagte børn kan få glæde af en hospitalsklovn.

I maj og et par måneder frem inviterer vi hele Danmark til Klovneløb. Her har du muligheden for at give venner, naboer, kolleger og alle i og omkring din by en dejlig oplevelse sammen om en god sag.

Danske Hospitalsklovnes Klovneløb er en fantastisk anledning til at samle store og små, komme ud i den friske luft og samtidig støtte vores arbejde for indlagte børn og familier.   

Klovneløb er båret af lokale, frivillige arrangører og lige nu søger vi flere, der har lyst til at hjælpe os over målstregen ved at arrangere et Klovneløb i 2024. For uden alle jer frivillige, ville Klovneløb ikke have ben at gå på.  

Du kan arrangere et Klovneløb som privatperson, forening eller som virksomhed. Som arrangør har du stor frihed til at lave dit løb indenfor de rammer, som Danske Hospitalsklovne udstikker. I hele forløbet står vi til rådighed, når du har brug for hjælp. Vi sender alle de materialer, du har brug for til dit Klovneløb og står for tilmeldingsplatformen. 

Klovneløb i Kirke Såby

Vil du gerne vide mere eller arrangere et Klovneløb?

Kontakt Karsten, hvis du – eller din virksomhed – gerne vil arrangere et Klovneløb, eller hvis du har spørgsmål.

Karsten Bjerring

Projektleder, events

Send mail

51 23 55 29

Klovneløb giver medvind i modgang ❤️

Knap 7,5 mio. kr. er der gennem årene blevet indsamlet til Danske Hospitalsklovnes arbejde via Klovneløb. Med din opbakning som Klovneløbsarrangør er du derfor med til at styrke livsglæden børn og familier med sygdom tæt på kroppen.

Og som om det ikke skulle være nok, er du som klovneløbsarrangør også med til at sikre, at indlagte børn kan løbe deres helt eget Klovneløb. For i år rykker vi også Klovneløbene ud til de indlagte børn på hospitalerne. Klovneløb er nemlig for alle – også dem med sygdom tæt på kroppen.

Vil din virksomhed arrangere et Klovneløb?

Har din arbejdsplads fart i fødderne og næse for en god sag? Som virksomhed kan du arrangere et Klovneløb og støtte vores arbejde for indlagte børn. I får…

  • en fed medarbejderaktivitet fuld af positiv energi
  • et nemt koncept at gå til
  • mulighed for at støtte en god sag

Kontakt projektleder Karsten Bjerring på karsten@danskehospitalsklovne.dk eller 51 23 55 29.

Børn og voksne løber til Klovneløb

Vil du løbe med?