Hospitalsklovnen Baglæns

Skat og fradrag.

Når du støtter Danske Hospitalsklovne med bidrag, kan du få fradrag fra den første krone. Det gælder dog ikke betalinger til medlemskab eller køb af lotteri og produkter i vores webshop, som ikke er fradragsberettiget. 

Du kan få fradrag for bidrag op til 17.700 kr. i 2023. Det er uanset, om du har indbetalt til en eller flere foreninger.  Bemærk, at man ikke kan overføre et uudnyttet fradrag til sin ægtefælle. 

Læs mere om fradragsregler på Skat’s hjemmeside

Vi skal bruge dit CPR-nummer, så du kan få fradrag

Hvert år i januar fortager vi indberetning af bidrag, som er givet i årets løb direkte til Skat. Dette kan kun ske, hvis vi har dit CPR-nummer.

Lovgivningen bestemmer, at man ikke selv kan indberette sine bidrag til velgørende foreninger – det skal de velgørende foreninger, som har modtaget pengene, gøre.

På årsopgørelsen fra Skat kan du se, hvilket beløb vi har indberettet. Mener du, at dit fradrag for bidrag til Danske Hospitalsklovne det foregående år er sat forkert, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er du i tvivl, om du har opgivet dit CPR-nummer, kan du ringe til os på 70 77 95 00.

Patrick og hospitalsklovnen Veranda sidder på en hospitalsstue

Har du spørgsmål?

Støtte fra virksomheder

Husk at skrive CVR-nummer, når jeres virksomhed giver en donation, så sørger vi for, at donationen automatisk bliver meldt til SKAT.

Har I et sponsorat, kan I få fradrag for beløbet som driftsudgift. Sponsorater bliver pålagt moms på fakturaen.

Er I i tvivl, om I har opgivet CVR-nummer, kan I ringe til os på 70 77 95 00.

Hospitalsklovnen Zippo

Har du spørgsmål ?
Send en mail til: samarbejde@danskehospitalsklovne.dk
Ring: 70 77 95 00